Göbeğiniz ne zaman belli oldu

Merhaba
Göbüşünüz dışardan bakıldığında ne zaman belli oldu?

2 Beğeni

15 haftamda belli oldu

2 Beğeni

Benim de 16. Haftamda belli oldu

4 Beğeni

Benim de 16.haftamda belli oldu :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Benimki normalde hamile gibiydi belli oldu mu bilmiyorum :rofl: kilolu olunca böyle oluyo

8 Beğeni

Benimde karnim biraz vardı çok yok tabiki,56 kiloydum .ama 4 ayimda belli.oldu bende

4 Beğeni
  1. haftamda belli oldu
4 Beğeni

ben hamile kaldığımda karnım vardı biraz​:smile:ayırt edemiyodum karnım mı yoksa bebek mi 3aymdan sonra göründü

4 Beğeni

Ay benimde öyleydi kızzz :joy: Daha rahme düşmeden belliydi hamile olduğum​:joy:

4 Beğeni

Benim yeni yeni belli oluyor. 20. Haftama girdim :smiling_face:

3 Beğeni

@Betuesk alemsiniz ya :smile::smile:

1 Beğeni

bebeğin eğer dışarıdan görüntüsü olması gerekenden daha büyük bir karın gösteriyorsa o zaman “iç karnı geniş” daha darsa “iç karnı dar”.böyle anatomik bir bölge olmasa da hep böyle söylenir , bilinir :smiling_face: göbüşler sorun değil bebişler sağlıklı olsun yeter ki :hugs:

5 Beğeni

Merhabalar hamilelikte ilk karnınız ne zaman belli olmaya başladı?

2 Beğeni
  1. ay bitince yavaştan belli olmaya başlamıştı. Ama benim iç karnım geniş zaten, o yüzden çok da aşırı belli olan bir karnım yok. Şanslıyım o yönden :blush:
3 Beğeni

Evet ya iç karnı geniş olanların çok geç belli oluyormuş. Benimde bir tanıdığımın 6. Ayda falan belli oldu demişti çok şaşırmıştım

2 Beğeni

kendi karnım vardı zaten ben anlaçıyodum hangisi bebek hangisi kendi karnım​:rofl::rofl:ama tecrübeli hanmlar baktığnda anlıyolardı hamileyim 3aylıkken

3 Beğeni

@Fidan1 :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Merhabalar benim göbüşüm 9-10.haftalardan itibaren belli olmaya başladı.

1 Beğeni

Benim zaten kendimi bildim bileli göbeğim var​:sweat_smile::sweat_smile: 9+5 im ama 4 aylık gibi duruyor şimdiden :sweat_smile::sweat_smile:

4 Beğeni