Merhaba
Göbüşünüz dışardan bakıldığında ne zaman belli oldu?
15 haftamda belli oldu
Benim de 16. Haftamda belli oldu
Benim de 16.haftamda belli oldu
Benimki normalde hamile gibiydi belli oldu mu bilmiyorum kilolu olunca böyle oluyo
Benimde karnim biraz vardı çok yok tabiki,56 kiloydum .ama 4 ayimda belli.oldu bende
- haftamda belli oldu
ben hamile kaldığımda karnım vardı birazayırt edemiyodum karnım mı yoksa bebek mi 3aymdan sonra göründü
Ay benimde öyleydi kızzz Daha rahme düşmeden belliydi hamile olduğum
Benim yeni yeni belli oluyor. 20. Haftama girdim
@Betuesk alemsiniz ya
bebeğin eğer dışarıdan görüntüsü olması gerekenden daha büyük bir karın gösteriyorsa o zaman “iç karnı geniş” daha darsa “iç karnı dar”.böyle anatomik bir bölge olmasa da hep böyle söylenir , bilinir göbüşler sorun değil bebişler sağlıklı olsun yeter ki
Merhabalar hamilelikte ilk karnınız ne zaman belli olmaya başladı?
- ay bitince yavaştan belli olmaya başlamıştı. Ama benim iç karnım geniş zaten, o yüzden çok da aşırı belli olan bir karnım yok. Şanslıyım o yönden
Evet ya iç karnı geniş olanların çok geç belli oluyormuş. Benimde bir tanıdığımın 6. Ayda falan belli oldu demişti çok şaşırmıştım
kendi karnım vardı zaten ben anlaçıyodum hangisi bebek hangisi kendi karnımama tecrübeli hanmlar baktığnda anlıyolardı hamileyim 3aylıkken
Merhabalar benim göbüşüm 9-10.haftalardan itibaren belli olmaya başladı.
Benim zaten kendimi bildim bileli göbeğim var 9+5 im ama 4 aylık gibi duruyor şimdiden