Şuan 8+6 belli oluyor çünkü kiloluyum genelde hamile sanıyorlardı
Merhaba @Meliss hoşgeldiniz
Yalnız değilsin
Gobeginiz ne zaman çıktı?
Boyle dedigimde,karnin belli olması anlaşılacak ama karın demiyorum.gobeginizin ne zaman dışarı çıktı,bende yavaş yavaş cikiyor ama kiyafetden tam belli olmadı sizde peki?
Bendede yavaş yavaş cikiyor kıyafet altinda daha belli olmadı
Bende de yeni yeni belli olmaya başladı 22+4
Önceden hiç kilolu olmadığım için geç belli oldu ama etrafımd hamilelikten önce kilolu olanlara bakıyorum 4,5 ayından nasılda büyük gözüküyor
13 .haftada biraz çıktı
bende kıyafetten gözüküyor en çok ta elbise giyerken tayt fln
9 haftalıkken filan herkes göbeğimin çıkmasından hamile olduğumu anlıyordu.
Şimdi şoyle sorayım, yusufin annesinin dedigi şey sordugum sorunun cevabı.
Ama @afrikanın_gelini54 @FidanUğur
Siz krninızınmı belli olmasından bahs etdiniz?yoksa gobuşumu?
Orasini anlayamadım.cunki gobek 13 haftadan cıkmıyor
Kız benim göbeğim hep vardı benim söylediğim hani sertleşiyor ya bebek olduğu biraz belli oluyor o o zaman bende biraz çıkmıştı
Ben kilolu olduğum için hep vardı bu hamile olduktan sonra 13. Haftada bu göbek daha sert ve sis olmaya başladı öne doğru belirgin oldu hamile göbeği olduğu belli oluyordu artık
Ne cabuk belli olmuş,bende daha yeni yeni çıkıyor.
Anladım arkadaşım.
Sorduğunuz karnın büyümesi ise benim 9 dan itibaren büyümeye başladı hatta cuma günü sağlık ocağındakş dr bile dedi haftana göre karnın çok çıkmış normalde zayıf biriyim ve sanırsam iç karnımda yok ondan hemen belirginleşti ben normalde ilk üç ay arkadaşlarıma söylemeyecektim ama herkes ben demeden anladı karnım büyümesnden
Karnımdan bahsediyorum.Göbeğim hiç yoktu
 senin ki onkinden buyuk
Onun karni icerden geniş galiba.
Senki dışdan.
Pujamanda guzelmis
Teşekkür ederim @Sevane18 evet benim karnım çok çabuk belli oldu gerçekten ben nazar değmesin çok dile gelmesin filan diye ilk 3 ay demeyecektim ama bizimki kendini gizlemedi