Göbeğimin şekline bi bakar mısınız lütfen

Hamişler selam. Ben şuan 30+3 haftadayım. Gören herkes doğum yapacak gibisin göbeğin aşağıda diyor. Sinirlerim bozuluyor. Doktora da sordum, herhangi bir riskin yok dedi. Ama artık insan içine çıkmak istemiyorum saçma sapan yakıştırma yapılıyor anlamış değilim. Normalde midemin hizasında olması lazımmış. Böyle bir kural mı var anlamış değilim, ilk gebeliğim

Merhaba, ben de 31+3 üm benim göbek sizinkinden daha aşağıda dik ve aşağı bakıyor :grin: Bu yapı ile alakalı benim ilk bebeğimde de hic mideme çıkmadı karnım, bu yüzden pek mide yanması vs de yaşamadım şükür. Siz doktorunuzu dinleyin boş kafalardan çıkan seslere gülün geçin. Hamileliğinizin tadını çıkarın​:relieved:

Bebiş kizmı :heart_eyes: Bence normal karnin herkesin ayni olacak diye bir sey yok sakin takilma

O bebeğin pozisyonuna bağlı değişebilir başı asagidaysa daha yukarda durabilir yada tam tersi aşağıya inmiş gibi de durmuyo bence gayet ideal sağlıkla kucaginiza alırsınız insaallah

Bende 32+4 günlüğüm memleketteydim göbeğin aşağı inmiş yok yüzün şişmiş erken doğum yapacaksın die die bi hal oldular bi ara etkilendim de yani ama herşeye bi yorumu var herkesin hiç gerek yok doktordan iyimi bilicekler bişey bilselerdi olumsuz konuşmamayı da bilmeleri gerekirdi beraberinde duymayın bence

Bu zihniyetteki insanlardan uzak durun mümkünse cevap vermeye bile değmez.İcinde bir can taşıyorsun ve şekilden şekile giriyor içerde asıl hiç degismezse kork mesela hareket etmezse neyin kafasinda bu insanlar bak sinirlendim.Benimde kız mesela mağazada musterilerim ay karnın şöyle erkek ay karnin böyle erkek gülüp geçtim hep umursama kimin ne dediğini tadını çıkar…

Kızlar hepinizi çok öpüyorum çok teşekkür ederim valla içime su serpildi şuan​:heart::heart: benim ufaklık oğlan​:smiling_face_with_three_hearts: hepimize kolay sağlıklı gebelik ve doğum diliyorum çok çok sağ olun tekrar :revolving_hearts::revolving_hearts:

Gayet ideal bence ben 21+4 benimde aşağıda duruyor vücut yapısı ya da çocuk nasıl isterse öyle duruyor bence kafana takma.:heavy_heart_exclamation::blush:

Dert etme benimde öyleydi her gören bebeğin aşağı inmiş doğuma hazirlaniyor diyordu ama daha sonra düzeldi o yüzden doktor sorun yok diyorsa dert etme

Benimki mide hizasında değil erkek benimki erkek aşağı da oluyormus

Gobegin aşağı düşme işi cok sacma geliyor bana bebek zaten oldugu yerde hep dogarkende yani nasil aşağı düşebilir :rofl::rofl::rofl::rofl: ahh bu eskilerr

Yo yo aslında görüyorum son ayına girenler göbeği aşağıda oluyor var öyle olanlar burda resim atıyorlardı aşağıua gelmiş diye

Göbeği aşağı düşmüş deyimi saçma ama gerçek bi durum bana da 32 den sonra herkes dedi dedi gerçekten çocuğum doğum kanalına indiği içinmiş makat gelişti bi anda döndü canım. Bu demek değil ki erken doğuracaksın öyle bişi yok. 37 olcam hala doğurmadım. Sancılarım yokluyor ama iki göğsümün ortasında kaburgamın altında da hissediyorum bazen. Sen milletin dediklerine bakma. Benim ki de erkek. Onlar kendi doğacağı zamanı biliyor. Hurafelere bakma

İnsanların her dedıgını kafanıza takıp boşuna kendınıze stres yapmayın . İnsanlar herseyı söyler , önemlı olan doktorunuzun ne dedıgı . Doktorunuzda rısklı bı durum olmadığını soylemıs zaten , siz bu durumda sadece hamilelıgınızın keyfını çıkarmaya bakın :blush:

Ben de kenimi cok yorarsam ve surekli hareket halindeysem hep asagida durup toplaniyor, ama dinlenmeye gectigim zaman mideme çıkıyor degisiyor yani, bir de kizlar genelde kasıkta durur derler ama benim genel olarak yukarida mesela bu yuzden de cok midem yaniyor. Bence her bünyede farklilik gosteriyor takilma :smiling_face_with_three_hearts: saglikla gelsin minikler

Benim de 32+1​:smiling_face_with_three_hearts: zamanında ve saglikla gelsinler inşallah

Yawu normal diye bisey mi var. Hickimseyi takmazdim bu bir. Hamilelimin her seklini tamamen tasirim. Kimseden kacmam

Aynen benimde öyle aşağıda baya erkek bebek

Bence kafana hic takma canım hamileliginin tadini cikart derim​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:Rabbim guzel hayirli dogumlar nasip etsin .benimde boyleydi bu haftalarda …dr unda bir sıkıntı yok demis ne güzel :blush:o yuzden kimssenin lafina bakma moralini bozma canım​:people_hugging::rose: