Göbeğimin şekline bi bakar mısınız lütfen

Hadi göbek fotolarını paylaşalım :smiling_face:

Hamilelikten önce de bir tık göbekliysen aşağıda olan kısım yağdır :blush: ben de fazla kilolu değildim 1 tık göbeğim vardı 26.haftadayim benim de hafif aşağı doğru duruyor

Merhaba canım aramıza hoş geldin :hugs:

Bebegin kilosu kac peki bn 29+5de gttim 1kilo 180dedi azmi acabA

Vala bana da öyle diyen çok oldu 30 haftalıktim başlamışlardı yok senin karnın düştü yakında dogurursun falan 39+3 olduk daha gelen giden yok kimseyi kafaya takma

Benim 39+4 haftalık böyle :baby::heart:

Evet çok mantıklı olabilir

29.haftada 1400 gram dedi doktor. Şuan ne bilmiyorum kuzum

Ben 37 haftayım 3 haftada önden gidiyor millete kalsa göbeğim 1 aydır aşağıda ve çoktan doğurmuştum aaaa aşağı inmiş yakındır çok beklemez diye diye 37 olduk herkes bisey söylüyor sen keyfini çıkar yılan gördün dili dışarda olur tavşan gördün dudağı yarık olur sakız çiğneme salyalı olur boklu olur :joy::joy::joy::joy:neler neler derler tadını çıkar sen salla

Hahha :rofl: gül kokladım diye çocuk gül hastalığı olur dediler beynim döndü ilk defa duydum anam Allah bizim millet çok çeşit :sweat_smile::sweat_smile:

Canım artık bu son doğumumda onu da artık gerçek olmadığını anladım benim göbeğim yukarıdaydı aşağı bile inmemişti 37+4’te doğuma gittim ve bana da her geçen arkadaşım işte büyükler işte etraf taki insanlar karnın aşağı inmemiş daha doğumuna var dediler 3 gün sonra doğuma gittim yani Aslı astarı Yok ya anca dili olan konuşuyor işte boş ver sen takılma