Geri sayım başladı 2li sayılar🫣

70 gün kaldı kavusmaya insallah geri sayım yaptim kendime daha da heyecan bastı ilk annelik ilk hisller ilk aldigim esyalar hersey beni ağlatıyor sizler de benim gibi çoraba bakip ağlıyorsunuz dimi yoksa bende sikinti yok dimi :laughing:

4 Beğeni

Son 75 gün hadi hayırlısı inşallah

2 Beğeni

19 gün kaldı hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız insaallah

4 Beğeni

Hayırlısı insallah ya naptiniz herseyi hazirladiniz mı

Ay sizin daha az benim oyle olsa daha da heyecan basar​:laughing:

1 Beğeni

Benim de 74 gün kaldı çamaşırları yıkadım ütülemesi kaldı tek onu da halletmeyi düşünüyorum bu hafta son dakikaya iş çıkmasın diye . İlk heyecanım benim de . Tekmelerinden dün uyuyamadım ama içimde deli gibi bi heyecan var nasıl olcak diye :joy: ağlamalarım azaldı kendi kendime aklıma senaryolar geliyor gülmeler var bende de :joy::joy:

1 Beğeni

Kendi kendime konusuyorum biri gorup de deli sancak diye aklim gidiyor​:grinning: allahin izniyle sag saglim alalim kucaklarimiza benim tekmeler azaldi yogun degil yorgun benim cocuk galiba dunyaya sakliyor enerjisini sanirsam :sweat_smile::sweat_smile:

2 Beğeni

Eh işdə yavaş yavaş yapıyoruz bir şeyler yurt dışında olduğum için bazen hiç bir şey yapmak isdemiyorum zaten kimsemiz yok bizde burada gələnlərə hədiyyə falan vermiyorlar

Siz hazirladinizmi her bir seyi inşallah hər şey gönlünüzce olur

Hep öyle uslu uslu olsun yormasın sizi inşallah :joy::joy: benimki kendine inşaaat mı yapıyor bilmem içerde kıpır kıpır hiç durmuyor . Sanan sansın aman bu anları özleriz gibi geliyor bi daha da

Ben istanbuldayim 40 i icin sadece hediye vericem hastanede vermicem bisey vallahi zsten kimse gelmez de

Vallahi cok ozleriz cok guzel duygular çünkü bambaska ama kavusmayi da cok istiyoruz​:laughing:

1 Beğeni

Bende az biseyler aldim koydum esyalarini yikama utulemede yapcam dolap almadik daha

Ahh ahh 76 günümüz kaldı zaman artık hızla geçsin istiyorum​:smile::smile:

Evet insallah hemen hizla geçsin wpden kendime mesaj atiyorum kendimi motive ediyorum 76 75 74 diye hergun eksildikce yazcam​:laughing:

Hahaha güzel bi taktikmiş bende yapayım​:smile:

Yap yap insan daha da hevesleniyor :laughing:

Geceleri rüyalarıma giriyo artık kollarimda olduğu zamanlar 3. Çocuğum ama sanki ilk gibi heyecanlıyım​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimde sizin gibi 3. Olacak Allah izin verirse günler azaldıkça heyecan gerçekten de fena basıyor sonra kendimi dizginliyorum çok heyecan yapmamak için normalmiş gibi davranıyorum benimde şafak 30

2 Beğeni