Geri sayım başladı 2li sayılar🫣

Şafak 56 heyecanlı bekleyişler :heart_eyes: bende de duygusallığın yanında özlem var. Benim de ilk çocuğum. Sanki doğmuş da şu an özlemler içerisindeyim öyle değişik bir duygudayım özledim artık Oğlum diyorum hep​:face_holding_back_tears::innocent:Rabbim hepimize bir avazda sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah

4 Beğeni

Son 15 günün​:face_holding_back_tears::melting_face::melting_face::melting_face:

Son 56 gün :nazar_amulet::hugs: Dün kıyafetlerini yıkamaya başladım. Yavaştan hastane çantamı da hazırlamaya başlayacağım inşallah​:pray:t2::heart: Heyecan dorukta :see_no_evil:

2 Beğeni

Bende bu hafta başlatacağım inşallah hepsi duruyor. Ufaktan aldım bişeyler de genelini ara tatile bıraktım

Hepsinin demek ki heyecani bambaska oluyor koklamak ıstiyorum hemen​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Evet bende hep çabuk gel merak ediyorum diyorum sonra ay ay gunun de gel saka yaptim diyorum​:laughing: cok ozlem cok ask cok uzgunluk sevinc bir sürü heyecan sevinc var​:laughing:

1 Beğeni

17gün kaldı sağlıkla gelsin bebişlerimiz

1 Beğeni

Az kalmis allah sag saglim saglikla aldirsin kucagina benimde bian once azalsa da catlicam​:laughing:

1 Beğeni

Amin canım. Bazen hiç geçmeyecekmiş gibi oluyor bu zamanlar sonra hızlanıyor anlayamıyorsun :smiling_face:

Yilbasi bi gelse hizlancak sanki​:laughing:

2 Beğeni

Son 25 :melting_face:

Ayyy az kalmış :smiling_face_with_three_hearts:

Evet cok az kaldi 25 diyo uygulama ama hic o kdr beklick gibi de hissetmiyorum asagi aşırı inms baskilio gibi. Hayrlisi :smiling_face:

Sat a göre son 63 gün bir yandan artık doğurmak istiyorum bir yandan da hep aynı bedende kalmak çok karışık duygular içindeyim

1 Beğeni

Yaa evet uygulamaya gore bakmiyorum bende :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben kavusmak istiyorum yeterince karnimda kaldi :smile:

1 Beğeni

Neden sen hədiyyə veriyorum anlamıyorum cidden onlar sana hediyeyle gelmeliler

Kaldı 76 ve artık zaman geçmek bilmiyor

Yani ben mi dogurdum onlar mi​:grin:

Ah ah durdu sanki​:melting_face: