Gereksiz bebek eşyaları

Kızlar hamilelik, annelik duygusuyla size bir çok gereksiz bebek eşyası aldırabilir. Ekonomik şartların zor olduğu bu dönemde gereksiz bebek eşyaları almamak oldukça önemli. Mucize Bebek uygulamasındaki annelerin alıp pişman olduğu bir konuyu aşağıya bırakıyorum. Takip edebilirsiniz yazılanları.

2 Beğeni

İlk alışveriş de kaç tane almamız gerekir yada ilk kaç aylık bı alışveriş yapılması gerekir?

3 Beğeni

Tam da ne alsam ne kadar alsam diye düşünüyordum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim :smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Kış bebekleri için kıyafetleri nasıl almayım sizce yenidoğan 0/3 ay 3/6 ay iç zıbın kıyafet kaçar tane almalıyım sizce

3 Beğeni

Biberon tercihlerimiz ilk donem icin nasil olmali kullanip kulanmiyacagimi bilmiyom yanımda olsun istiyorum. Birde son zamanlar kafami karistiran reflu yataklari sizce alinmali ki bebk cabuk büyüyecek bir sure sonra kullanamayacak deneyimleyen varsa yardimci olabiljr mi

Bence al çok pahalı bir şey almana gerek yok reflü yatağında ama bence gerekli oluyor kusma boğazına kaçma ihtimali var çünkü bebeğim 4 aylık halâ reflü yatağında yatıyor bizimki aynı zamanda çantalı bir babynest iyiki almışım zaten bebeğim aşırı kusan bir bebek 2 aydır kilo aldırmaya çalışıyoruz o yüzden

Aldiginizin linkini atma veya fotografini bulup atma sansiniz var mı uygun fiyatliysa bende almak isterim hem de bebek icin kusma acisindan iyi olduğunu cok duydum

Ben 15 takım 10 tulum aldım iyiki almışım :pray:t2: 0-3 ve 3-6 ay karışık aldım takımlar 3’lü ve 5’li setti genelde o yüzden ayrıca bere,eldiven,önlük almadım hiç kış bebeği olduğu için de en az 10 tane uzun kollu zıbın olsun bence ilk aylarda çok kaka taşırma kusma problemleri oluyor @Gülay_23 @Hatice12

Iste babynestler var birde ayri olarak reflu yatagi diye gecenler var o yuzden karar veremiyorum.

Bunlar cok kucuk geliyor mesela :blush:

2 Beğeni

Evet canım bunlar gerçekten çok küçük ben iyiki almamışım bundan diyorum birazdan fotoğrafını atarım bu arada biberon bence bir tane al dursun Philips Avent 0+ay olanı alabilirsin veya Lansinoh ben ikisini de kullanıyorum ikisinden de memnunum ikisi de antikolik hatta aventin antikolik Kaşıklı biberonu da varmış istersen ona da bakabilirsin gerek kalmasa bile ilerde su verirsin bebişe şu an kızım mama da yediği için su içmesi gerekiyor normal biberonları sevmiyor aventle içiyor :smiley: sıpam marka seçiyor kalite istiyor galiba :smiley:

1 Beğeni

Bu canım link atmak yasak değilse linkte atarım :heart::pray:t2:

Cok tesekkur ederim. Sizin attiginiz linkdeki ürunu daha cok begendim. Biberonda arastiracagim cok iyi oldu cok sagolun. Ilcede yasıyorum lazjm olduğunda eczanede olani degilde elimde bildiğim birsey olsun istiyorum

1 Beğeni

@Nazlıdalpalta @Hatice12

Merhaba arkadaşlar aramıza hoş geldiniz :smiling_face_with_three_hearts::hibiscus:

Gebeliğiniz hayırlı olsun öncelikle :tulip:

Zıbınları derseniz 0-3 ay 10 tane alsanız yeterli oluyor ondan sonrakilere 6 ile 9 ay 10 tane zaten ondan sonrakileri de çocuğun kilosu boyutuna göre kendiniz ayarlayabilirsiniz Doğduklarında ufak oluyorlar ama bir 10-15 gün sonra artık büyümeye gelişmeye başlıyor o yüzden hemen küçülebiliyor kıyafetler o yüzden fazla almanızı tavsiye etmem ben bile fazla bir şey almadim arkadaşlarımdan hediye falan geldi bayağı onlara bile yarısından çoğunu giydiremedim hediye olarak başka farklı insanlara gönderdim size tavsiyem 0-3 ayı fazla almayın 6-9 ay olabilir 9-12 ay olabilir Bir tık daha fazla olabilir onun dışında ufak yeni doğanları birkaç tane ile sınırlayabilirsiniz

Tesekkur ederim​:blush:

1 Beğeni

Bizdeki plastik ama fiyatı camla neredeyse aynı plastik olan da sağlıklıymış ama içinde hiç şüphe olmasın dersen direkt cam olanı al ya da ben lansinohun hoşgeldin bebek setini de almıştım onun da teklileri satılıyor ister öyle al ister böyle :heart: içinde süt saklama kapları ve yedek emzikte geliyor diye biliyorum İkisi de meme reddi yapmıyor akışı yavaş geliyor diğer biberonlar gibi hızlı değil

1 Beğeni

Valla ben iyiki fazla fazla almışım halâ da almaya devam ediyorum :smiley::smile: zaten hediye getirenler hep büyük getiriyor yani bilmiyorum benim bebeğim çok mu küçük bilmiyorum ama yaklaşık 2 ay boyunca 0-3 ay olanları giydirebildim ben sürekli kakası taşardı halâ da kusaklı bir bebek ben zıbın yetiştiremezdim kızıma ben karışık aldım 0-3 ve 3-6 olanları 15 tane takım aldım zaten net aynı zamanda 10 tane de tulum tüm yazı geçirdik şimdi 3-6’lardan halâ olanlar var 6-9 giydiriyorum gerçi daha rahat oluyor ama bazi markaların kaliplari geniş de oluyor

1 Beğeni

Ben kıyafet demiyorum canım zıbın diyorum 5-10 tane yeterli oluyor genel olarak hani o da bebekten bebeği değişiyor çünkü benim 3 oğlum da hızlı gelişti yani 0-3 aylığı Bir ay sonra giyemedi mesela ama kıyafet konusunda 0-3 almadım hiç birkaç hediye dışında ve anneannesi almıştı onlarin haricinde ben hep 3-6 ay aldım 6-9 ay aldım şimdi dediğim gibi 6 aylık bebeğim şu anda da 9-12 aylık alıyorum mesela yani bebekten bebeğe değişiyor demek :joy: iri bebekte doğmadı 3 kilo doğdu ama hani boy olarak mı değişiyor onu bilemem zaten doğumdan önce de ultrasonlarda söylüyorlar boyunu boyuna ona göre de zaten 3-6 ya da 0-3 ay alınır bence :slightly_smiling_face::face_with_hand_over_mouth:

E senin erkek bebişmiş canım hep benim kız :smile: birde benim çevrem hiç küçük kıyafet almadı zıbın da dahil hep küçükleri kendim aldım büyükleri almama gerek kalmıyor benimde :smiley:

1 Beğeni

Ay bundan bende aldım henüz doğmadı bebeğin ama yapmaz değil mi gönül rahatlığıyla verebilirim hem Meme hem biberon