Gereksiz bebek eşyaları

verebilirsin canım 3-4.aylarda meme reddi oluyor biberondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü genellikle meme reddi bu aylarda başlıyor sabredip emzirirsen aşarsiniz inşallah

Buna sevindim canım teşekkür ederim :pray:t2: en azından fazla sağdılım sütü de vermiş olurum

Philips aventin biberonlari ve emziği var ben onlardan aldım emzik uçlari anne memesiyle benzermiş biberonla beslense bile meme emme refleksini unutmuyo hem biberonla besleyebiliyosunuz hemde kendinizi emzirebilirsiniz

Phlis avent bende almak ıstıyordum ama coook pahalı . Bız normal cam biberon setı aldık emzık de eskı usul damaklı emzıklerden aldım sımdı dıyorlar dıs yapısı bozuluyor yada konusamıyırlar vs. Bır suru sey var ne kadar dogru bılemem ama ımkanlar da onemlı . Benım cevremdekı bebeklerde hatta kucuk kardesım bıle herhangı bır emzık kullandı . Konusması gayet gızel …Bebegımın emzık kullanmasını ıstıyorum seviyorum bebegın agızına emzık vermeyı :joy:ınsAllh bnm bebek de kullanır emzık gece yatarken mosafırlıge gıdınce gercekten susturucu özelliğe sahıp :joy:sadece cok uzun sure kullanmasınlar yeter . Biberon da cok guzel kucagıma alcam boboronla su sut fark etmez verecem bırde kendılerı fln tutup içiyorlar ya daha da sevımlı oluyorlar . Bırazcık maddıyatta bakarak ılerlıyırum . Imkanım oldukca bebegıme ıyı esyalar alırım :innocent:

Anne- bebek çantası olarak hangi marka önerirsiniz?

Staylo diye bir marka var ben ordan aldım ablam 12 sene önce başka bir modelini almış halâ kullanıyor 3 çocuk büyüttü

1 Beğeni

Pahalı olmasına bakmayın diğerleri hem hızlı akıyor hemde meme reddi yapıyor ben hem avent kullandım hem lansinoh açıkçası kendimden kısıyorum bebeğime her şeyin en iyisini alıyorum kıyafet hariç çünkü hemen büyüyorlar kıyafette en ucuzuna gidiyorum ha ama kumaşının kalitesine bağlı kumaşı kaliteliyse alıyorum onu da.

1 Beğeni

Tabı meme reddı yaparsa bende mecbur degıstırım. InsAllh pyle bırsey olmaz .

1 Beğeni

İnşallah canım tabi ben bu arada bir tık daha uyguna almışım şimdi fiyatlar baya uçmuş ben 4 ay önce aldım mesela arada ciddi farklar var ben bana pahalı gelen şeyleri bazen dolaptan alıyorum yeni ve etiketli ürün bakıyorum

1 Beğeni

Ben genelde trendyoldan alıyorum . Yada eczane ye fln sormak gerekır. Hangısı daha uygun olursa ordan almayı tercıh ediyorum .

Eczane daha uygun oluyor bazen lansinoh hoşgeldin bebek setini biz internette evdeki eczanem diye bir sayfa var ordan almıştık 150ml biberonu da var 250 ml de içinde yedek biberon emzikleri ve süt saklama kablarıyla gelmişti bize de annemin sürekli gittiği eczane önermişti biz bazen ordan getirtiyoruz sizde bakın diye :slightly_smiling_face::arrow_up_down:

1 Beğeni

Bebek red yaparsa bende dedıgınız yere bakarım :innocent: