Merhaba canlarım bazı kişiler hamilelikte vajinal kararma olduğunu ve kalıcı olduğunu söylüyor bu durumu gerçekten yaşayan varmı? Varsa eğer çözüm olarak neler yaptınız?
Zaten vajinal kararme genel bir sorun hava alımı olmadigi güneş de görmediği için. Gebelikte daha mı fazla onu mu sordunuz acaba onu bilemiyirum
Kişiden kişiye değişen birşey canım benim gogusumde oldu mesela diger yerlerimde gecti orda duruyor dr bazilari gecer bazilari gecmez dedi
Evet gebelikte daha çok oluyormuş diye duydum danışmak istemiştim teşekkürler. 🩷
Bende çok merak edyrm inş geçer bir kaç yerimde kararmalar var korkmuyorum değil
Benim oldu doktoruma da danistim ama cozum yok malesef Cok abartili degil ama ben beyaz tenliyim asiri beyazim gozume carpiyo
Gogus altimda, kolt altimda da var benim kararma hemde baya koyu, hayatim boyunca pamuk gibi olan kolt altlarim kazan totosu gibi oldu
Ama geciyormus dogumdan sonra ins oyle olur yoksa kisa kollulara elveda o derece
Ah kızlarrrrrr koltuk altı vs hamilelikte oluşan kararmalar doğumdan sonra geçer miiii? Bilgisi olan var mı?
@Bebeğim1 göğsümun eetrafindaki kararan halka doğumdan sonra açıldı
Geçiyor geçiyor merak etme bende o kararmalardan aşırı derecede rahatsızıdım hem bikini bölgesinde hem koltuk altında midem bulanıyor du ama doğumdan sonra iki gün içinde geçti sadece göbeğimde ki o ince uzun çizgi daha çok karardı nedense ondan rahatsızım umarım o da geçer
Aa bende de aynı valla bayağı kararmıştı emzire emzire herlade açıldı maşallah
@Selma1 çok şükür ya ,her şeyimiz degisiyo nerdeyse
Ay yorumunuz rahatlattıııı benim de öyle tiksiniyorum kendimden gerçekten geçemez korkusu üzüyorduu bu biraz iyi geldi
Gerçekten aynaya bakınca kendimi tanıyamaz hâle gelmiştim özellikle son ay kaşıntıdan kendimi mahvettim büyük değişime uğradık doğumdan sonra da eskisi gibi olamıyoruz maalesef kalıntıları devam ediyor
Geçecektir Allah’ın izniyle sıkmayın canınızı bende bu durumdan çok rahatsızdım hatta bu konu üzerine hamileyken bende post açmıştım ve evet gerçekten doğumdan sonra geçiyomuş o da
Ayy iyi bari çok şükür valla kadın olmak anne olmak çok zor
Allah yardımcımız oksun
Bebeğim 4 aylık oldu hamileyken çok kararman olmuştu şu an hiç kalmadı