Genital Bölge Kararması?

Kızlar zaman geçtikte genital bölgede kararma giderek artıyor başka yerde yok sadece orada ama çok kötü görünüyor bence, sizde de oldu mu, geçmesi için bir şey yapıyor musunuz Peki doğumdan sonra kendiliğinden geçer mi? @tecrübeli-anneler

Canım bendede maalesef öyle oldu doğumdan sonra geçer diyorlar eğer geçmezse ben beyazlarıcı lazer yaptıracağım şuan bildiğin kömür karası:woman_shrugging:t2::woman_facepalming:t2:

Canım gebeliklerde oluyor , şahsen benimki geçmedi kişiden kişiye fark edebilir

Ne zaman başlıyor bu kararma :worried::pensive:

Benim de tek umudum doğumdan sonra geçmesi yönünde geçmezse ben de bir şeyler yaparım diye düşünüyorum bakalım :persevere:

Yaaa azalma falan da mı olmadı hiç canım

Tam bilemiyorum canım ama benim son ayım belirgin bir farrk var şu an

Ben de 8. aya girdim, artık şişkinliğe vs alıştım derken hergün başıma gelecek yeni birşey öğreniyorum :grin:

Az kalmış senin de canım yavrularımızı kucağımıza alınca unuturuz bu kafamıza takılanları :pleading_face: bu arada şu ana kadar fark etmediysen belki de sende kararma olmamıştır ya da olmaz

1 Beğeni

En önemlisi onlara sağ salim kavuşmak tabiki, onlar için her şeye değer :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: şuana kadar bir değişiklik olmadı ama bir gece ansızın olabilir hazırlıyım kendimi​:sweat_smile:

Evet bendede koltuk alti genital bolge cok kararmis.35 haftadayim. Ilk cocugumudada kararmisdi sonradan acilma oldu tabii. Hormonlarla alakali her halde

Ay sonradan açılma olduğunu duyduğuma sevindim umarım geçer ya

1 Beğeni

Doğumdan sonra 8 ay içinde geçmesi lazımmış. Geçmezse cildiye ve dahiliye doktoruna görünme lazımmış. Ebem böyle söyledi. Ama geçmezse lazerle beyazlatıcam. Ben hem koltuk altı, hem genital bölge ve diz kapakları koyulaştı

1 Beğeni

Kaç aylıksın sen canım, benim son ayım sadece genital bölgede kararma var acaba kararma gibi geçmesi de kişiden kişiye değişiyor mu diye soruyorum :cry: geçme ihtimalinin olması da içimi rahatlattı :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Üçüncü gebelik ben ilk defa yaşıyorum böyle bir şey inşallah geçer çok kötü görüntü

Son aylarıma gelıyorum ama genatal bolgeme cok fazla kararma var beyazlasrırısıcı fşn surmeyı de cok uygun bulmuyorum . Sızlerın de basına geldı mı dogumdan sonra rengınızde acılma fln oluyor mu ?Yuzum de oyle cillerde artıs var ve hep lekelendı doktor krem yazdı yuzme ama bıraz acıldı yıne aynı benm moralımı cok bozuyor bır tavsıye var mı?

hamilelikte vajinal kararma, göğüs bölgesinde kararma sık görülen bir belirtidir. Daha fazla bilgi almak istersen aşağıdaki yazıyı okuyabilirsin.

https://blog.mucizeanne.com/hamilelikte-vajinal-kararma-neden-olur-ne-iyi-gelir/11625/

2 Beğeni

Sanırım herkes yaşıyor bu durumu bende de oldu, daha önce doğum yapmış herkes doğumdan sonra normale dönüyor dedi ama bakalım

1 Beğeni

InsAllh duzelır bende merak olustu ya utanırsam mılletın ıcınde ıkınamzsam dusunsene ılk dogumn ve herkesden utanıyon​:see_no_evil:off Allh kolaylık versın hepimiz e

Cok tsk ederım :innocent::pray:

1 Beğeni