Kizlar iki gündür geceleri uyuyamıyorum normal mi? Sizde durumlar nasil 11. Haftadayim uykusuzluk baş gösterdi ilerleyen dönemde geçer mi?
O haftalarda bendede oluyordu ama 20 den sonra bebek artık idrar torbasına baski yaptığı için geceleri çok sık lavaboya cikiyorum uyku surekli bolunuyor
Dolunay var o yüzden etkileniyor uykular
Enfeksiyon olmuşsun kuzum sen sağlık ocağında bide idrar tahlili ver
Gitmedin mi daha
Nasıl bir sevgidir bu gözlerim yaşardı jsdjjshshd
Mehaba bende sızın gibiyim ılk uc ay cok guzel uyuyordum ama 19.veya 20 hafta da uyuyamamaya basladım ama benım nedenım bıraz farklı gibi sanirim cok emın değilim
Canım ben gece uyurken bırden uyandım uykumdan nefes alamıyorum diye balkona cama koştum o geceden sonra oldu korkulu rüya derken ruya mı görüyorsun
Yok Can’ım uyur gezerlık değil de doktora gitmiştim panik atak senı uykuda yakalamış demişti. Buyuzden beyın kendını tehlike var dıye korumaya almıs uyuyamama sebebı bu demişti psıkatrı. Sıcaklarda zaten uyutmuyo hıc mı uyumuyosun sende yoksa bölük bölük mu
Amin cok sağol eşine de sana da geçmiş olsun diyim önce. Bende destek almıyorum canım nı seans gittim psikiyatri ye uyuyamıyorum bana ılac verın diye hamilelik ten dolayı ilac vermedı sonrada zaten ben istemedim ilacı çünkü onlarda çözüm değil. Hamilelikte olduğu için çok zorlanıyorum tabı bende tam dalacakken bırden uyanıyorum şuan için alıştım artık eşinde uyumuyor anladığım kadarıyla
Gerçekten zor Rabb’im yardımcımız olsun inşallah
Yok Can’ım sadece uykuda olmuyo yanı şöyle soylıyım ben ılk uyurken bırden nefes alamıyorum dıye uyanınca o gece den sonra hiç uyuyamadım bende cok hastaneye gittim günlerce acillere gıttık eşimle kalp çarpıntım aşırı oluyordu nefes alamıyorum diyordum doktolara ekg da falan bişey cıkmıyodu oksijenin ıyı diyip yolluyolardı eve sonra bı arkadasımla konuştum o bende bde aynısı oluyo bu panik atak deyince anladım durumu ama o arkadaşım atlattı ilaçsız vs nasil yaptı bilmiyorum cok açıklamıyor. Eşine çok iyi destek olman gerekiyor Can’ım çünkü o durumu yasamayan bılemez ve bu hastalık değil aslinda duygu n durum değişikliği youtube dan izzet gulluyu izlesın bı cok ınsan onun videolarını izleyerek söylediklerini uygulayarak ilacsız yenmiş bu durumu
Evet galiba enfeksiyon olmuşum
Amin inşallah eşinde n düzelir inşallah
Benimde gündüzleri gelirdi geceleri uyuyamazdim zaten havalarfa sicak şuan bile zor yatiyoruz
Gece saat 2 , 3 de ayaktayım sıcaklar sürekli ter şişmiş ayaklarla yatmakta zor sızıp kalıyorum son aylar daha da zor geçiyor
Ben de 9.haftadayim ben de uyuyamıyorum
Sen nasılsın şimdi canım uyuyabiliyor musun
Düzeldi mı Can’ım uyku
12.haftadayiz geceleri ateş içinde yaniyirum uyuyamıyorum hala sabahs karşı dalıyorum oda yetmiyo