Kizlar iki gündür geceleri uyuyamıyorum normal mi? Sizde durumlar nasil 11. Haftadayim uykusuzluk baş gösterdi ilerleyen dönemde geçer mi?
Merhaba Allah tamamına erdirsin. Benim ilk 3 ay falan çılgınlar gibi uykum oluyordu nereye kafamı koysam uyuyordum. 20. Haftadan sonra ne gece ne gündüz uyuyamıyorum zombiye dönüştüm. Psikolojim alt üst. Uykum var ama uyuyamıyorum bende. İleriki haftalarda da ağırlaşınca bilemedim ozamanda uyku olur mu. Yani belkide herkeste farklı oluyordur bilemiyorum bende durum böyle.
O haftalarda bendede oluyordu ama 20 den sonra bebek artık idrar torbasına baski yaptığı için geceleri çok sık lavaboya cikiyorum uyku surekli bolunuyor
ya ben çok su içiyorum diye gidiyorum sanıyordum. Koşa koşa tuvalete gidiyorum bir damla zorla geliyor deli bir durum
Dolunay var o yüzden etkileniyor uykular
Enfeksiyon olmuşsun kuzum sen sağlık ocağında bide idrar tahlili ver
hshshshs o sağlık ocağını Allah bildiği gibi yapsın
Gitmedin mi daha
Yok canım bugün çok sevdiğim kayınvalidem ve aşireti bendeydi nsndndndndn yazamamışım da düşün ki öyle sevgiden kendimi kaybediyorum
Sana mesaj atmaya çalıştım olmadı. Bademin kaynanamdan sonraki ruh halini atacaktım hayvan bile patates oldu
Nasıl bir sevgidir bu gözlerim yaşardı jsdjjshshd
Ne sandın lütfen kdkxkxkxknd
Mehaba bende sızın gibiyim ılk uc ay cok guzel uyuyordum ama 19.veya 20 hafta da uyuyamamaya basladım ama benım nedenım bıraz farklı gibi sanirim cok emın değilim
Valla benim tuvalet haricinde korkulu rüya olayımda var seninde sıcaklardan mı ki acaba
Canım ben gece uyurken bırden uyandım uykumdan nefes alamıyorum diye balkona cama koştum o geceden sonra oldu korkulu rüya derken ruya mı görüyorsun
Eyvah uyur gezerdik yok dimi Allah korusun dikkat et nedir ki bu ? Ben değişik korkunç rüyalar görüyorum. Etkilemiş gibi olmayayım detay vererek. Korkutuyorlar beni. Sıcaktan belkide
Yok Can’ım uyur gezerlık değil de doktora gitmiştim panik atak senı uykuda yakalamış demişti. Buyuzden beyın kendını tehlike var dıye korumaya almıs uyuyamama sebebı bu demişti psıkatrı. Sıcaklarda zaten uyutmuyo hıc mı uyumuyosun sende yoksa bölük bölük mu
geçmiş olsun bu benim kocada da var biliyor musun çok zorlanıyorum idare edebilmek için ne kadar zor bir durum biliyorum Allah yardımcın olsun. Benim ki bölük bölcük ya dün mesela ne gördüğümüzde hatırlamıyorum uyandım nefes nefese kalmışım neden bilmem ne kadar açık cam çerçeve varsa kapattım 3. Kattayım birde. İşte ne hissettiysem o an sonrada sıcak bastı derken en son saat 5 falandı galiba uyumuşum
Benim koca destek almıyor ama erkekliğe laf getirmiyor sanırım sen nasıl üstesinden geliyorsun ki
Amin cok sağol eşine de sana da geçmiş olsun diyim önce. Bende destek almıyorum canım nı seans gittim psikiyatri ye uyuyamıyorum bana ılac verın diye hamilelik ten dolayı ilac vermedı sonrada zaten ben istemedim ilacı çünkü onlarda çözüm değil. Hamilelikte olduğu için çok zorlanıyorum tabı bende tam dalacakken bırden uyanıyorum şuan için alıştım artık eşinde uyumuyor anladığım kadarıyla