Geceleri uyuyamama

Gerçekten zor Rabb’im yardımcımız olsun inşallah

1 Beğeni

O kadar zor bir süreçten geçiyorsun ki ama bence ilaçsız başarabilirsin. Ben bu durumu yaşamadığım için ne hissettiğini anlayamıyorum ama biraz çabayla birazda olsa yol katedebilirsin. Sadece uykuda mı oluyor sende bu durum ? Benim koca panik atak hastası. Kalp krizi geçiriyorum diye hastaneye gittik benden sağlam çıktı. Meğer birkaç gün önce arkadaşı kalp krizi geçirmiş Buda kalp krizi geçiriyorum sanmış. Uyku durumu çoğu gece nefes alamıyorum diye öğüre öğüre uyandığını biliyorum. Ama halbuki hiç bişey yok.

Yok Can’ım sadece uykuda olmuyo yanı şöyle soylıyım ben ılk uyurken bırden nefes alamıyorum dıye uyanınca o gece den sonra hiç uyuyamadım bende cok hastaneye gittim günlerce acillere gıttık eşimle kalp çarpıntım aşırı oluyordu nefes alamıyorum diyordum doktolara ekg da falan bişey cıkmıyodu oksijenin ıyı diyip yolluyolardı eve sonra bı arkadasımla konuştum o bende bde aynısı oluyo bu panik atak deyince anladım durumu ama o arkadaşım atlattı ilaçsız vs nasil yaptı bilmiyorum cok açıklamıyor. Eşine çok iyi destek olman gerekiyor Can’ım çünkü o durumu yasamayan bılemez ve bu hastalık değil aslinda duygu n durum değişikliği youtube dan izzet gulluyu izlesın bı cok ınsan onun videolarını izleyerek söylediklerini uygulayarak ilacsız yenmiş bu durumu

Evet galiba enfeksiyon olmuşum

Çok geçmiş olsun sana ya. Aynı durum bu. İnşallah herşey yoluna girer :smiling_face_with_tear:

Amin inşallah eşinde n düzelir inşallah

Benimde gündüzleri gelirdi geceleri uyuyamazdim zaten havalarfa sicak şuan bile zor yatiyoruz

Gece saat 2 , 3 de ayaktayım sıcaklar sürekli ter şişmiş ayaklarla yatmakta zor sızıp kalıyorum son aylar daha da zor geçiyor

Ben de 9.haftadayim ben de uyuyamıyorum :smiling_face_with_tear:

Sen nasılsın şimdi canım uyuyabiliyor musun

1 Beğeni

Düzeldi mı Can’ım uyku

12.haftadayiz geceleri ateş içinde yaniyirum uyuyamıyorum hala sabahs karşı dalıyorum oda yetmiyo

Geçmiş olsun canım bunun için gittin mı doktora falan

1 Beğeni

Yok gitmedim hic

Anladım canım geçmiş olsun yasamayan bılemez

1 Beğeni

Amin. Teşekkür ederim hormonal diyor insanlar gebelikte oluyomus mide bulantısı yok şükür gündüz iyim ama gece olunca ateş den uyuyamiyorum

Belkide senin kı hamileliktendır canım

1 Beğeni

Bu gittiğimde sorcam.doktora bakalım

Kuzum ben sormuştum ates basmasına bişey derler mı bilmiyorum ama uykusuzluk falan çekiyorsan psikolojiktır deyip basından atıyorlar tabi senın kendı Doktor’un varsa belkı daha detaylı inceler

1 Beğeni

Gündüz o kadar iyim ki hiç bir şey yok zaten bulantım hiç olmuyor sadece çabuk yoruluyorum ama saat akşam 10 da basliyo ateş basiyo terliyorum elim ayağım ateş kesiliyo uyku haram valla bir o yana bir bu yana dön dön mahvoluyorum​:pleading_face: