Geç Döllenme Durumunda Ne Olur?

Benimde son adet tarihim 6 aralık normalde bugün 7 haftalık olmam lazım ama doktorum 5 hafta anca var ondada kese görünüyor daha çok küçük dedi haftaya belli olur inşallah geç döllenme dedi inşallah öyledir boş gebelik olmasında tek geç döllenme olsun

Benim her iki hamileligimde de geç döllenme oldu hatta iki hafta geriye attılar 8 haftalık olmam gerekirken 6 haftalık görünüyordu çok şükür bı sıkıntı çıkmadı şuan kızım iki yaşında bebeğim de nasip olursa bı hafta sonra sezeryanla alınacak​:blush:kafanıza takmayın bebeğinizi de kalp atışını da duyarsiniz inşallah :palms_up_together:

2 Beğeni

Yaa moral oldunuz bana çok teşekkür ederim inşallah bende kavuşurum miniğime sizde sağ salim kavuşun bebeğinizi kucaklayın inşallah haftaya :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Rica ederim :heart: Amin inşallah canım :palms_up_together::cherry_blossom:

1 Beğeni

Sıkıntı yapma hiç geç döllenme olduğu için o kadar başta idrar test yapmama ragmen hep negatif çıkmıstı senin ki daha küçük bir sonra ki gittiğinde haber ver lütfen :pray::white_heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim inşallah haftaya gösterir miniğim kendini :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

7+2 haftalik hamileyim gecen hafta cuma kontrole gittigimde kesem 12 mm ydi bugun tekrar gittim kesen ayni kalmis bekleyelim biraz daha dedi boyle olup gelisen var mi bir umidim var mi

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Umarım güzel haberler alırsınız :pray::heart:

Anladığım kadarı ile keseyi gördü ama bebeği mi göremedi daha canm