Merhabalar bayanlar bir sorum olacaktı en son adet tarihim 17 Eylül ondan sonra kasim ayinda hamile olduğumu öğrendim doktor ultrason da baktığında 10 haftalik gözüküyor diyor ama 7 haftalik dedi büyük ihtimalle geç döllenme olmuştur dedi hatta hemşire sisteme son adet tarihini girelim mi dediğinde doktor hayir şuan değil ileriki zamanlarda demişti ben ilk çocuğum da birebir ayni tarih ayni dogum haftasına kadar öğrenmiştim bu geç dollenme durumu nasil oluyor acaba hicbirsey anlayamıyorum bana fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim teşekkürler
Benimde geç döllenme son adet tarihim 1 nisandı ama bebeğin boyuna göre çıkan haftasına göre 10 nisan dedi doktorum ve o tarih kaydedildi hep o haftaya göre geliştim kızımda. Geç döllenme olayı şu normal adet döngüsü 28 gündür ve yumurtlama 14 ünde olur. Ama benim adet döngüm 40 günü geçmeye başlamıştı hamile olmadan yani yumurtlamamam da 14 ü değil 24 ü gibi falan olmuş oluyor
Aramıza hoşgeldin @yesim02
Gebeliğin hayırlı olsun
Merhaba @yesim02 hoşgeldiniz hayırlı olsun
Gebeligin hayirli olsun canim rabbim kucagina almayi nasip etsin
Geç döllenme olursa ne olur acaba .??
Geç döllenme olursa keseyi ve kalp atışını biraz daha geç görürsün/duyarsın. Geç döllenmede rötar en fazla 7 gün kadar olur sanırım.
Umarım en yakın zamanda duyarsınız
Bende de gec döllenmeydi USGye göre SATtan 5 gün gerideydi hafatalar ilerledikçe arayı kapattı hattaa öne gecti şimdi kucağımda cok sükür merak etme yani bebegin gelisimiyle alakalı bi sorun olmaz
Yumutlama döneminde geç çatlıyor diye düşünüyorum
Iyi geceler kızlar bebeğe ve doktora gittim geç döllenme olduğu için bebeğim 4 haftalıkmış bu kötü bişey değil dimi
Geç döllenme, sperm ve yumurta birleşiminin zaman içinde gerçekleşmesi anlamına gelir. Her durumda geç döllenme “kötü” olmayabilir, ancak bazı durumlarda fertilite problemleriyle ilişkilendirilebilir. Bu durumun kişiye ve çiftin fertility durumuna bağlı olarak değerlendirilmesi önemlidir.
Eğer çift, gebe kalmakta zorlanıyorsa veya düzenli olarak korunmasız cinsel ilişkilerine rağmen gebelik olmuyorsa, bir uzmana danışmak faydalı olabilir. Uzmanlar, çiftin fertility durumunu değerlendirip gerektiğinde uygun tedavi veya yönlendirme önerilerinde bulunabilir.
Ancak, birçok durumda geç döllenme, doğal bir süreçtir ve çiftlerin bir süre sonra gebelik elde etmelerine neden olabilir. Bu durumda sabırlı olmak ve bir uzmanın önerilerine uygun şekilde hareket etmek önemlidir.
Kötü bir şey değil, merak etmeyin
Tşk ederim kızlar
Merhaba son adet tarihime göre 7+3 olmam gerekirken ultrasonda 5+6 çıktı fakat bebek Altan muayene ile göründü kalp atışı da göründü son adet tarihimi değiştirdi doktorum 10 gün ileri aldı. Korkuyorum sizce normal mi haftaya tekrar muayene olacağım. Ama yine de size de sormak istedim
Benimki de dört gün ileri çıkmıştır. Nst odasına gittiğimde hemşireye sormuştum ve hemşire bir hafta ileri veya geri olması çok normal demişti.
Bende de troid var geç döllenme olmuştu çok normal
Yaaa bende ee tiroid var ne zaman öğrenmistunuz
Benim günüm geldi iki gün önce olmam gerekiyordu ama olmadım test yaptım negatif sonuç aldım
Reglim 6 gün geciktikten sonra beta hcg yaptım 221 çıktı sonra 2 günde bir tekrar ettim oranlı bir şekilde yükseliyordu sonra 5. Haftada kese göründü sonra da embriyo ben sağlıksız mı diye korkuyorum biraz da takıntılıyım açıkçası