Geç Döllenme Durumunda Ne Olur?

Bende salı günü doktora gittim 5 hafta 6 günlük olması gerekirken 4 hafta 3 günlük dedi ve karnımdan ultrasonla baktı sadece kese göründü bu hafta bidaha gidicem hayırlısıyla bişey olmaz inşallah bende endişeliyim açıkcası

2 Beğeni

Endişelenmene gerek yok geç döllenme olayi kadinlarin yuzde 70 inde olabiliyo bu bebegin sagliksiz oldu anlamini taşimiyo korkmana gerek yok 10 ve 15 gun gun geç döllenme mevcut olabilir bu normal bir durum saglikla al kucagina

3 Beğeni

15 gün sonra testte çıkmıştı hamilelik düşünüyorsan düşünüyorsanız troid hariç ilaç kullanmadan dikkatli olun lütfen gerisi sorun olmaz Allahın izniyle kafayı takan arkadaşlarda takmasın Rabbim bilir en doğru zamanı :pray:

Bende dediği şekilde yaptım ama 10 gün fark oluyor normalde 1 hafta oluyor ya o yüzden korktum 10 gün fazla mı diye

1 Beğeni

Amin inşAllah çok teşekkür ederim :pray:

Allahın izniyle olmaz inşAllah keseden 10 gün sonra bebek görünüyor merak etme içini ferah tut

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Geç döllenme çok normal canım benim adet tarihim 18 Haziran ama bebek 4 gün öndeydi şimdi tam haftasını yakalamış o ileri zamanda düzelir merak etme birde ultrason cihazları da bazen farklı yorumlaya biliyor

Hoşbuldum çok teşekkür ederim :smiling_face: İnşAllah çok sağ ol​:pray:

1 Beğeni

Rica ederim canım üstlerde geç döllenme yaşayan arkadaşlar var okuyabilirsiniz :hugs:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bilgi için​:white_heart:

Geç döllenme yaşayan var mı aranızda kızlar iki seferdir doktora gidiyorum keseyi gördük sadece henüz bebeği göremedik doktor daha küçük geç döllenme büyük ihtimal dedi kafama takıldı aynı durumu yaşayıp şuan ne durumdasınız bi danışmak istedim

3 Beğeni

Bende yaşadım geç döllemeyi çok şükür şimdi 7.haftamdayım kalp atışınıda duyduk darısı size inşallah

2 Beğeni

Ay inşallah bende kalbini duyarım hayırlısıyla teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah peki bişey daha sorsam size kaç hafta olması gerekirken şuan ne kadarlık arada ki farkta korkutuyor beni açıkcası

2 Beğeni

İnşallah cümleten. Şimdi şöyle ben ilk gittim zaman bende kesede gözükmedi 6.haftamdaydım geç döllenmedir normal oluyor bazen böyle şeyler korkma haftaya gel dedi doktorum 7.haftama girdim yine gözükmdi kan verdm kab değerm 10000 üstü çıktı idrara sıkışık gel dedi öğleden sonra tekrar gittm hem bebekle beraber kese gözüktü kalbinide dinledik

1 Beğeni

o süreç yıpratıyor insanı sağlıklı olsunda gerisi önemli değil beklerim bende iyi ki yazdınız içimi rahatlattınız gerçekten çok şükür bebek sevincini aldım ilk bebeğimin kalbi durmuştu 8. Haftada onun için bu seferde bebeği göremedim diye korkuyodum napalım bende haftaya kadar bekleyim haftaya kontrolde bu sefer kendini gösterir inşallah miniğim :smiling_face_with_three_hearts:

Beeen bende de öylemoldu ama şuan 5 aylığız şükür :kissing_heart::heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Umarım o güzel sesi duyarsınız :pray::heart:

1 Beğeni

Benmkide geç döllenme son adet 1 Kasımdı ancak doktor sisteme 23 Kasım diye girdi. 7 haftalıkken kese ve bebek görüldü.Haftaya kalp atışını dinlemek için gidicem inşallah yani yeniyse bebekde gözükür diğer haftalarda sıkıntı yapma hiç

1 Beğeni

Maşallah çok şükür :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin inşallah canım :smiling_face_with_three_hearts: