Gebze yüzyıl özel hastane doğum

Kızlar yüzyıl özel hastanesinde doğum yapan var mi? Doktorum cok iyi çokta ilgili ama yenidoğan çetesinden sonra korkar oldum özel hastanelerden ama devlet hastaneleride sorumsuz ve ilgisiz diye gitmek istemiyorum bilgisi olan var mı?

Çıkan haberlerde yüzyıl hastanesinin de adını gördüm o yüzden

1 Beğeni

Orayı bende eledim.

Hangi doktora gidiyorsunuz

Merhaba ben pendik yüzyılda doğurucam ve daha öncede orda çalıştım 2 sene kadar hiçbir problem sıkıntı şikayet vs olmadı duymadım ayrıca listeye tekrar baktım hastanenin adı yok ben mi yanlış görüyorum ve yenidoğan yoğun bakım bile pendik yüzyılda 2020 2021 senelerinde anca açıldı yeni sayılır gebze yüzyılda aynı ama ben mi yanlış. Biliyorum eğer listede adı olduğuna dair yazıyı bulursanız bilgilendirir misiniz ben salı doğum yapıcam orda

Ben baktım ama göremedim

Bende şimdi baktım ama yüzyıl hastanesini göremedim

Çiğdem kılıça gidiyorum çokta seviyorum doktorumu çok ilgili

Merhaba tabiki, bunu görmüştüm sonrasında akşam haberlerde izledim hastane bildirilmiyordu açıkça ama Kocaeli gebze belediyesi yazan bir kağıt gördüm aşağıdaki bilgileri gizlemişlerdi.

Bende Gebze Yüzyıldan fiyat ve bilgilendirme aldım, ama ben gebeligimin başından itibaren gitmedim 31. Haftadan itibaren gittim Fatma İsmail Aliye sonra doktor raporlu dediler Semavi hn a göründüm sonrasında randevuda yakın tarihli yer olmadığı için mecburen hastane değiştirdim. 38. Haftamdı şu an 39. Haftadayim Büyük Anadolu hastanesine gittim geçen hafta bugün de oraya gideceğim.

Ay korktum şimdi gitmem ozaman oraya tesekkur ederim bilgilendirmen için :face_holding_back_tears::blue_heart:

1 Beğeni

Bende Pendik yüzyıl hastanesine gidiyorum hangi doktor canım

Serap simavlı doktorum ben hastanedende doktordanda çok memnunum şaşırdım açıkcası haberleri görünce

Aaaa bende Serap hanıma gidiyorum tüp bebek gebesiyim

Ben tüp bebek gebesi değilim normal ama serap hoca çok iyi bir doktor diye ona gidiyorum hatta yarın randevum var yine 29undada doğurcam sezeryan :)))

Çok sevindim bende çok memnunum doktorumdan fiyat bilgisi almış mıydın ne kadar fiyat verildi

38binlerde falandı sanırım zorunlu sezeryan isteğe bağlı daha pahalıydı normali hiç bilmiyorum doğum paketi de serap hocada geçmiyor

Evet maalesef öyle biz daha küçüğüz 9 haftalık :heart: Rabbim seninde bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Ben gebzede oturuyprum kocaeli sehir hastanesinde 21 gun once dogum yaptim ve cok ilgililer 8 gun de parinatoloji kadın doğum yatakli servis yerinde yattım hemsireler olsun ebe olsun doktorlarım olsun gercekten guzel bi hastane tavsiye ederim eger illa özel olsun demiyorsan

İnşallah allah razı olsun sizin daha varmış rabbim sağ salim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ben 29 ekimde yumurtlayacağım :grinning::grinning::grinning: