Ben 6 yıl sonra hamile kaldım ilk hamileliğim eşimde herşeyini görmek istediği için mecbur özele gidiyorum 1 kere devlet hastanesine gittim ağlıyo şekilde eve döndüm çok moral bozuyolar ama bu haberler de korkutmaya başladı galiba doğurmicam
Ayyy devlet öyle maalesef nerde oturuyosunuz
belki onun imtihanıdır diye düşünerek yazmayacaktım ama benzer bir haberi görünce yazmak istedim, gebze yüzyılda doğum yapan arkadaşım bebeği aylarca hastanede kaldıktan sonra bebeğini kaybetti malesef. ben de gebzede yaşıyorum ve başka hastaneye gidiyorum, gidenlerin aklında bulunsun
Bende gebze yüzyıla gidiyorum 29 haftalığım hamileliğimin başından beri koray beye gidiyorum doktorun yorumları çok iyiydi hemde bi akrabamızda orda aynı doktora doğum yapmış menmun kalmış bence doktor iyiyse güvenilirse bi sıkıntı çıkmaz gibi geliyor şimdi yeni güvenebileceğin doktor bulmakta zor medikalpark gebze nasıl acaba aklımdan orası da geçiyordu
Koray beye sezeryana çok yönlendiriyor diyolar, sence öyle mi
Bilmiyorum ki yorumlarda hiç öyle birşey okumadım doğum yapan tanıdıkta normal doğumdan yana demişti ama sezaryanı çok güzel yapıyormuş diye duydum sadece
Gebzede oturuyorum ben
Cnm nasilsin bebişin nasil
Iyiyim allaha şükür bebişte gayet iyi sen nasılsın miniğim nasıl
Hamdolsun cnm rabbim iyilik versin benim minnosda iyi çok şükür ,aklım sende kaldı kuzum temizlik isi gücü naprin geldi mi eşinin teyzesi
Hep iyi olun insallah
Yok ya daha gelmedi evinin kapısının önü çökmüş onunla uğrasıyolar şans yok bende temizlikçi çağırcam mecbur
Amin insllah cnm hepimiz iyi olalım 🩷 üzüldüm ins rabbim kolaylık versin inşallah çok zor bu temizlik isi …en iyisini yaparsın kuzum çağırarak birini sakın kendini yorma
Kendim yapmak istiyorum ama korkuyorum en son temizlik yaptığımda kanamam oldu ondan ellemiyorum eşim yapıyo evde olduğu zaman
Yok cnm yapma eşinde yardım ediyorsa ne güzel sne karışma geç kenara kahveni iç🩷
Çok geçmiş olsun inşallah yaşamazsın bi daha böyle bi durum… boşver sağlığından önemli değil bulabilirsen güvenebileceğin birini çağırırsın bulamazsan da eşinle idare edersin yapıcak bi şey yok kesinlikle yorma kendini zorlama temizlik temizlik diye