Annişler aranızda gebeyken sigara içen var mı ?
Linç çok yapıyorlar diye bir çok insan buna cevap vermez ben biraz kötü bir hamilelik geçiriyorum ruhen psikolojik olarak babamı yeni kaybettim elimde değil içiyorum
annemle babamın arka arkaya ölmesi beni baya yıprattı o yüzden bırakamadım bırakmayı denesemde daha ağır stresler yaşadım en hafif sigarayı içiyorum Marlboro touch white
8 aylığım şuana kadar bir sıkıntı yaşamadim ama bu degilki doğumdan sonra bir sıkıntı olmayacak çok endişeliyim doğum da da bebekte solunum sıkıntısı olabilir sigara icmediginde aşiri stres olmuyorsan bırakmayı dene birakamiyorsan en hafif sigara ile en az içmeye çalış kolay değil biliyorum Allah yardımcımız olsun
Ben normalde asla bırakamayan biriydim benim için zor oldu ama öğrendigim zamandan beri içmiyorum aslında icesim de yok çünkü midem çok kötü aklıma bile gelmiyor sebep oldu benim için
Başınız sağolsun
insan böyle durumlarda sigaraya ihtiyaç duyuyor gerçekten keşke hiç icilmese ama işte. Umarım hiçbir sorun olmaz
Ben içiyorum. İlk 7 ay boyunca doğru düzgün icemiyordum çok midem bulandı. Şuan 37 haftalığım sürekli icesim geliyor tiskinmeye çalışıyorum tiskinemiyorum da. Sürekli icesim geliyor ![]()
14+3 um malesef birakadim ilk hamileligimde hemen birakmisdim. Hamileyken icenede cok kizardim simdi ben birakamiyorum baya azalttim hafif ince sigara iciyorum keske birakabilsek zor bi donem.gecirdik ailecek esim asla icmeme izin vermez oda bisey diyemiyo gunde 3 paket sigara icerken birden birakilmiyo malesef![]()
Allah razı olsun inşallah bebeklerimiz iyi olur Allah sağlıkla almayı nasip etsin insallah
Malesf iciorum günde 1 paketi buluyor ilk iki üç ay kusuyordum Günde 5 tane falan anca içiyordum şimdi 7 aylığız bir paketi buluyor içtiğim içmemeye çalışıyorum ama olmuyor Sanki sigarayı yiyeceğim artık
Keşke bırakabilsem ama maalesef bende içiyorum 6 haftaligim şuan belki midem falan bulandigi zaman bırakırım
Benim kusmam oldu ilk aylarda ama çok şükür çok fazla olmadı şuan 18 haftalığım bidahaki ay detaylı ultrason a gitcem korkuyorum ama bende yiyecek kıvamdayım desem yeridir eşim de çok kızıyor ama elimde olan bişey değil
Aynen benim herif de vallahi öldürüyor beni Kaçak göçek içiyorum bazen gelişim geriliği erken doğum riski falan yaratıyor Keşke hiç içmesek
Bizim aile sigara içerek doğurmuş bizi de herkeste şans bir olmuyor tabi Allah korusun valla bakalım detaylıya girince korkuyorum bişey çıkmaz inşallah
Ben ilk bebeğimde iciyordum. Gelişimsel olarak bir sorun yaşamadık. 3850 Gr doğmuştu. Alerjik astım çıktı ama 2 yaşında ara ara alerji ilaçları alıyor. Bilmiyorum benim yüzümden mi oldu şuan ikinci hamileliğimi yaşıyorum gebe kalmadan önce bıraktım sigarayı. Hiç canımda cekmedi çok şükür aksine tiksinti geldi.
Çok şükür maşallah diyelim. Bende de alerjik astım var ama kardeşimde yok mesela bence onunla alakası yoktur diye düşünüyorum ama iyi değil bildiğimiz halde devam ediyoruz
Bir arkadasim gebeliği boyunca günde yarım paket içti gebelikte bişey yasamasa da doğum sonrası bebekte çok problem oldu solunum bozukluğu sebebiyle hastanede de kaldı bebek doğru düzgün beslenemiyor aldığı nefes yetmiyor gibi Dr Dr geziyorlar. İçinizi karartmak için söylemiyorum. Birakamiyorsaniz en aza indirin tabi ki tercih sizin sigarayı bırakmanın ne kadar zor oldugunu biliyorum
Ya Evet aslında bir şey olmadı hani ilk gebeliğimizde ya da çevremizde içenlerin çocuklarında Herhangi bir sıkıntı çıkmadı diye Tabii örnek almamak lazım Her gebelik farklıdır En azından Günde 5 Ona düşürsek çok iyi olur Ama şunu yazarken bile sigara içiyorum nasıl bir illet Bilmiyorum ya
15 yıldır sigara kullanan biriyim Ben 13. Haftaya kadar tiksindim hiç istemedi canım şuan 15deyim deli gibi istiyor canım eşim içerken 2 nefes çekiyorum vicdan azabı duyuyorum sürekli sigaranın bebeğe verebileceği zararları sıralayıp duruyorum işe yarıyor bende dene derim
İlk gebeligimde tiksimdim içmedim bir yıla yakında içmedim 2 gebeliğim de 3 cu aya kadar içtim sonra babam kalp krizi geçirdi sigara yasaklandı bende o içmiyor diye kendimi gaza getirip bıraktım
Merhaba bir sorun oldu mu gebelikte