@Narindamla Merhaba şuan bebeğimin sağlığı iyi fakat 2 hafta geriden geliyor dedi doktor onun dışında şükür bir sorun yok
Bende sigara bırakamayanlardanım azaltamadım bile ama tanıdık iyi bi doktor vardı sormuştuk kan yoluyla geciyor kordon bagindan cok az geciş oluyor demisti o baya detaylı anlatmistı bize sadece doguma yakin azalt dedi dogumda nefes alıp verirdjrirken cigerlerin sisip bayilabilirsin dedi sizin bebek zaten suan içici olmus alısmıs bırakırsan bebek strese girer dedj dogumdan sonrada ek gıdaya gecene kadar bırakamazsın aglayan bi bebegin olur dedi ek gıdaya gecince yoğurt canavarı bi bebeginiz olacak dedi ama 1 süt ürünündende nefret edicek yemiyicek dedi suan 36+5 olduk bi sorunumuz yok
Normalde 10 15 dal içerdim gebe kaldığımdan beri yani 3 aydır günde 3 dal içiyorum tamamen bırakamadım
Daha önce düsük yaptim. Simdi 6 haftalik gebelik, bende gunde 2 ye dusurmustum ama dun doktor kese bozuk dedi bende kontrolden ciktim 7 8 tane falan icmisimdir. Bugun beta ya baktirdim 4900 den 17.000 olmus. Doktora kalsa yariin kürtaj diyordu ama beta artmis . Betayi gorunce simdi biraz stresim kayboldu. Acaba sigaradan mi dusuk yapiyorun diye dusundum
Bende ilk iki ay çok tiksindim kokusuna tahammül yoktu şimdi içiyorum bırakamıyorum vicdan azabıyla aslında hamilelikten önce bu kadar içesim gelmiyordu ama şuan… hafif olandan çok içmemeye çalışıyorum insallah bebislerimizi sağlıklı kucağımıza aliriz