Açlık şekerin çok iyi 128 olan yemekten 1 saat sonra ki mi
Evet, dün akşam ölçtüm bugünkü tokluk da 132 çıktı sizin dediğin 145 değerinin altında iyi bişey sanırım bu
Evet gayet iyi öğlen ve akşamı da böyle ölçüm yapın 1 hafta boyunca
Doktorum sadece, sabah akşam dedi zaten şu an memlekette olduğumuz için kahvaltıyı geç yaptık kalabalıkta ancak oluyo öğleyi ölçsem bile kesin sonuç elde edemem yani sabah tokluk şekerini bile 11 de ölçtüm
Tamam o zaman doktorun istediği gibi ölçüm yap. Böyle devam et en azından için rahat eder
İnternette açlık şekeri için 8 10 saat geçmesi gerekiyor yazıyo diyetisyen bana öğle yemeği ara öğün de yazdı o zaman o kadar zaman geçmiş olmuyo ki çıkan sonuçlar güvenilir olur mu o zaman acaba mesela 4 5 gibi hafif atıştırdım diye şimdi 121 çıktı açlık akşam yemeğini geç yiyeyim tekrar ölçeyim diye oturdum bekliyorum zamanın geçmesini
Ara öğünlerini yemeklerden 2 saat sonra yap kendini uzun süre aç bırakmana gerek yok
Çok şükür düzene girdi açlık hep aynı 80 çıkıyo tokluk 145 altı çıkıyo genelde inşallah insilüne gerek kalmadan bitireceğiz bu süreci ![]()
![]()
İnşallah senin adına çok sevindim dikkat edersen ünsiline gerek kalmaz ben günde 4 defa ünsilin iğnesi vuruyorum ve buna rağmen dikkat etmek zorundayım çünkü şeker hastayım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi![]()
Amin inşallah Allah razı olsun rabbim sizin de yardımcınız olsun inşallah ![]()
![]()