Gebelikte Mide Bulantısı 🤢

Ay tarçın mi hiç sevmem yaa​:joy:ama artık denemediğim şey kalmadı aynı haftadayiz sizinle bunu da deniycem mecbur :joy:

1. Ayda geçer diyolar bakalım inşallah geçer
1 Beğeni

Evet öyle duydm bende inşallah geçer

Merhaba herkeze benim de ilk hamileligim ama cok fazla korkum var cunku hamile oldugumu bilmeyerek ilac icmistim dun doktora gittim suan 6 haftaligim kalp atisini duyamıyorum dedi ilactan bisey olurmu dedigimde olursa bisey duser demisti beni cok fazla korkuttu ultrasona bakti bebek var yok demedi ama sekreteri folik asit verdi kese gorunuyo dedi ve ultrason görüntüsünü verdi ilk hamileligim oldugu icin napmam gerektiğini bilmiyorum yardimci olurmusunuzz

1 Beğeni

Tarçın tehlikeli degil mi? Ben çaylarıma eklemiyorum artık

2 Beğeni

Bende hamile olduğumu bilmeden acilden iğne yaptırmıştım çok şükür hiç bir şey olmadı gönlünüzü ferah tutun

:heart::heart_eyes: inşallah bakalım

1 Beğeni

Tabi ki, tarçının yüksek doz tüketimi ilk üç ayda düşüğe sebep olur, ama dediğim gibi ufak parça yiyorum, çayıma da bazen atıyorum ama hep ufak parça günlük olarak. Dikkat edilmez günde 5-6 çubuk tüketilir sürekli suyu içilirse maazallah düşüğe sebep olur.

1 Beğeni

Bende de kese vardi bebek yoktu kalp atışını 9. Haftada dinledim rabbim den dilegin neyse o olsun canim dikkat et kendine fazla zorsunma

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Bence kanamanız vs yoksa korkmayın

Mide bulantilari ne zaman geçer kac haftalikta biter midem surekli bulaniyor ve agzimda zehir gibi bir tat var

4ayımın sonlarına kadar sürmüştü bende.

Farklı durum canim sende erkendə bite bilir geçde.

Bulantıları nasil sık sık mı oluyor?bence az az oluyorsa erken son bulmalı bulantın

Doktor ilac verdi geceleri iciyorum rahat uyuyorum o sayede ama gun icinde surekli bir bulanti hali var. Kusmuyorum sadece bir kez kustum henuz ama icim bir garip boyle surekli aci bir tat ve midemde garip bir his oluyor. Ara ara azaliyor bazen dayanamiyorum diye aglayacak seviyeye geliyoru.

14 haftamı yarıladım hala devam ediyor ama eskisi kadar dayanılmaz değil

Doğuma yakın bitende var hiç olmayanda yada normal seyredip 4 ve 5 ayda geçen var kişiye göre değişen bir durum

14+4 üm hala geçmedi bacım geçmiyor ben geçeceğine olan inancımı kaybettim djdhdjdj

Rabbime hamdü senalar olsun ki 12.haftaya girdim ve bu sabah bulantısız uyandım. Hatta yumurtadan tiksinmiştim kahvaltıda yedim​:heart_eyes: inşallah bi daha bulantım olmaz :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Beni anlatıyorsunuz sanki ağlayacak gibi oluyorum onada halim yok o kadar halsizim yani ve bende böyle bir şey var ağladığımda normalde de kusmam geliyor hele şimdi daha fena geçen ağladım çok kötü oldum​:nauseated_face::sneezing_face:

Benim 19 haftanın ortasındayım günde 3 tane prilam kullanıyordum bu haftaya kadar kullandım bitmiştir artık yazdırmayım dedim bi gün içmedim aksamına 6-7 kez kustum ilacı alana kadar muhtemelen 15-20 kez kusmuşumdur çok dua ettim geçsin bulantılar diye ama 3. Ayın sonunda biter dediler 5. Aya gircez tam gaz devam hiç azalmadı doğuma kadar da sürer gbi şimdiye kadar bitmediyse :sweat_smile:Allah kimseye kusmalı hamilelik yaşatmasın çok zor zordan da zor

Ben günde 4-5defa kusuyordum nabeeer