Gebelikte Mide Bulantısı 🤢

Hadi yaa, geçmiş olsun tekrar :pleading_face:

Çok teşekkür ederim :face_holding_back_tears::sparkling_heart:

Cok gecmis olsun.Prilam dr yazmadi mi ya bulanti icin. Ben onunla ayakta duruyorum resmen.

En son kontrole gittiğimde 8haftalıktım ve bu kadar ağır değildi bulantılarım haftaya randevumuz var ve tam 12 haftalık olacak ilaç yazdırmayı düşünüyorum :confused:

Kızlar selam 16. Haftadan beri baya rahatlamistim bulanti konusunda ama bugun 18. Haftaya girdik ve bulantim tekrar geldi sanki hatta kustum 2 defa acaba normalmi yoksa bir sıkıntımı var? :thinking:

Son haftalarda da olabilir hatta. Bir anda ortaya çıkıyor bu bulantılar :roll_eyes:

1 Beğeni

Dogurana kadar kurtulamicaz desenize :smile::smile:

1 Beğeni

Kızlar biz 6+4 haftalığız ve bende bazen mide bulantısı geliyo gidiyo ama şimdiye kadar kusma olmadı acaba böyle durum yaşayan var mı, kusma yok diye korkuyorum :joy: bu arada sık-sık idrara çıkma çok arttı eskiden 1-2 saaten bir idiyse şimdi yarım saatten bir gidiyorum, vajinal akıntım falan var hala temiz kokusuz beyaz, hamileliğin sonuna kimi geliyor mu vajinal akıntı, bebeği gördük çok şükür bebeğimiz iyi :smiling_face_with_three_hearts: 13-14 haftaya kadar patlarım ben ya​:face_holding_back_tears: insan merak ediyor sağlıklı mı her şey yolunda mı iyi mi rahat mı:smile: gerçekten annelik çok hassas bir şeymiş:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ama yaaa​:joy::joy::joy::joy:

Çok normal belirtiler bunlar ilk haftalarda :blush:

1 Beğeni

Hani belki diyorum kusma belirtisi falan hiç yok diye artık olmaz inşallah çünki olursa işim çok zorlaşacak, iş, üni falan​:smile::smiling_face_with_tear:ama 10 haftasından sonra olanlar bile varmış

Arkadaşlak ilk hamileliğim ve bulantı akşamları oluyo bı bilginiz var mı

1 Beğeni

Benimde oyle oluyor kacinci haftadasn

Hayırlı olsun benim de ilk gebeliğim 21. Haftaya giriyoruz yarın ben çok fazla bulantı yaşadım hatta zofer diye bir ilaç verdi doktorum günde 2 defa içiyordum biraz rahatlatıyordu gebelikte mide bulantısına en iyi gelen şeylerden biri nane limon çayı ama sadece bir bardak tavsiye ederim çünkü ilk 3 ay nanenin tüketimi dozunda olması gerekiyor ayva çok işe yarıyor bir de çok baharat yağlı ve et ürünlerini akşamları tüketmezsen daha rahat olabilirsin streste çok etkili gece yatarken sıcak tarçınlı süt hem çok güzel uyutuyor hem de mide de ki yanmayı hazımsızlığı alıyor

İlk haftalarda çok normal. Vücut kendini bebeğe hazırlıyor, tuzlu kraker iyi gelebilir :blush:

1 Beğeni

8+3 haftadayiz

Çok teşekkür ederim ikisini de deneyeceğim inşallah güzel sonuç alırım.aşırı zorluyor beni malesef :slightly_frowning_face:

Çok teşekkür ederim denerim​:heart:

1 Beğeni

Benim de ilk hamileliğim, migdem sabah akşam öğle ikindi 7/24 bulanıyor, daha 8. Haftadayım :rofl: 1 santimlik bebem nasıl bu kadar migde bulantısı yapar anliyamiyorum. Her şeyi denemedim tuzlu çubuk falan fıss ben de miğde bulantısını sadece çubuk tarçın geçirdi. Ufacık bir parça yiyorum ama gerçekten ufacık sonra ne migde bulantısı kalıyor ne bir şey valla.

Benimde öyle sabah ve gece yatmadan çok olıyor bulantı ilk haftalardysn normaldir