Gebelikte kaşıntı nedenleri

Aynen haklısınız

İnşallah sonuçlarınız temizdir, canınızı sıkmayın, stres yapmayın​:pray:t2: Dilerim sağ salim bebişinizi kucağınıza alırsınız. Her hamilelikte anneler farklı yan etkiler görüyor maalesef ki. 6 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu doktor kalp atışı yok deyince sinir stres kaynaklı ürtiker olmuştum ama şükür geçti bende şuan 23 haftalığım​:cherry_blossom:

2 Beğeni

Amin inşallah rabbim sesinizi duysun benimde 3 cu gebeliğim ve 22 haftalık hamileyim diyer çocuklarımda böyle şeyler yaşamadım işallah bir sıkıntı yok rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah

1 Beğeni

Teşekkür ederimm

Sürekli nemlendiriyorum bebek yağı kullanıyorum dikkat ediyorum alerjiden şüpheleniyorum doktorum iğne yazdı 2 tane ama faydası olmadı cildiyeye gidicem bide

Bebek yağı kullanınca benimde fena kasintim oluyor acaba o yüzden olabilir mi diye düşündüm şimdi

1 Beğeni

Ben kaşıntıdan sonra kullanmaya başladım kuruluk olmasın diye

15 haftalık gebeyim aşırı vücut kasinmasi sizdede varmi

Merhaba aramıza hoş geldin canım :wave: Olmaz mı aşağıdaki konulara bakabilirsin.

Bende 26 haftalık hamileyim gebeliğimin başından beri göğüslerimde karnimda kaşıntım var cok zor

Merhaba hanımlar ben 13 haftalığım ama göğüslerimde inanılmaz kaşıntı oluyor sizde de var mı yada normal mi

Ayy arada bende de oluyor ama karnımda kaşınıyor gıdıklanır gibi 9 haftalığım bende

Göğüsler büyümeye başlıyor ola bilir canım

Ben 23 hafta oldum hala deli gibi kaşınıyor göğüslerim büyüdü ve harita gibi oldu

Benimde kaşınıyor göğüslerim bide sızlıyor ağrıyor bende bilmiyordum öğrenmiştim sevindim

Normal sut bezlerin gelisiyo ben bu surecte 85b den 95e ciktim​:sunglasses: bakalim sut gelince kac olcak :rofl:

Benimde kaşınıyor ama kaşımamaya calisiyorum çünkü kaşınması çatlak habercisi maalesef. Ben kasindiginda hindistan cevizi yağı ve tatlı badem yağı sürüyorum bazen de nemlendirici krem

Bebe yagi, catlak kremi neyaparsan yap catliyo :frowning: ama vücut neyapsın def gibi olduk dahada olcaz

Kizlar 1 haftadır ayaklarimin altı çok kaşınıyor özellikle gece . Acile gittim bakmadı bile 7 haftalık hamileyim cildiye ye sıra bulamıyorum benimle aynı sorunu yaşayan var mı ne yaptınız

34 haftadayim bir kaç haftadır ayak ve el kaşıntısı çok yaşıyorum. Döküntü olmuyor sadece kasiniyor. Dediğin gibi gece yatakta daha çok artiyor sıcaklıktan dolayı sanırım. Gebelik kolestazi diye bir şey varmış. Onun belirtilerinde var bu tür kaşıntı. Kadın doğuma giderseniz söyleyin bence.

1 Beğeni