Bebek rahime ve kasıklara baskılıyordur. Dinlenmekten başka çözüm yok genelde. Ben de çok yaşadım ![]()
Geçmiş olsun ![]()
Bebek rahime ve kasıklara baskılıyordur. Dinlenmekten başka çözüm yok genelde. Ben de çok yaşadım ![]()
Geçmiş olsun ![]()
Hayır mallesef
Yaaa gerçekten mi 3 ay gecmicek o zaman hamileliğim çok zorunlu geçti çok zorlandım bu sürecte anne olmak gerçekten kolay değilmiş bunu çok iyi anladım ![]()
![]()
Bu konuyla alakalı çok yaptım acaba ilk hamileliğimden mi kaynaklı bünyem mi kaldırmıyor acaba
Bebeğiniz yavaş yavaş büyüdüğü için olabilir ağırlaşıyorsunuz daha zor günlerin başındayız ilerisi daha da zor olacak ama her şey bebiş için
Rabbim bütün hamişlerimize kolay bir hamilelik nasip etsin inşallah
Amin inşallah
21 haftalık hamileyim sol kasıktan sırtima vuran bir ağri var sizce normal mi
Dinlenince geçiyorsa bebek büyüdüğü içindir. Geçmiyorsa doktora gitmenizde fayda var
Şu an bende aynı durumdayım
Hafta irelledikce oluyor kasık ağrıları
Benim de çok olurdu. Dinlendiğinizde geçti mi ![]()
36+3 ve aynı ağrılar bende de var maalesef. Bebek büyüdükçe ağrılarımız da büyüyor.
Eşime keşke beni bir çiğnesen kemiklerimi bir kırsan diyorum.
Ne sıcak duş ne de uzanmak işe yaramıyor![]()
Bugün çok şükür iyiyim bazen idrar yolu enfeksiyonu da ağrı yapabilirmis
Arkadaşlar regl olcak gibi kasık ağrım var bu normal mi ya
Merhaba @MATRUJ öncelikle hoş geldin aramıza. Hamileliğin son zamanlarına doğru bu tür ağrılar kasılmalar normal. Rahminiz yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor. Broxton hicks denen bu kasılmalar ilerleyen zamanlarda daha da artacak. Daha fazla bilgi almak şstersen aşağıdaki yazıyı okuyabilirsin.
İyi günler hanımlar Dört gündür kasıklarımda hafif hafif ağrı var iğne batar gibi kramplar regl ağrısı değil olsa bilirdim leke geldikten sonra herkes yerleşme kanı dedi benim gibi olanlar var mı bugünle birlikte 4 gün gecikme var reglde sizce yerleşme kanı mıdır eğer oysa ne kadar süre beklemeliyim test yapmak için
Aslında test yapabilirsiniz ![]()
Az önce yaptım ama negatif çıktı Gine![]()
![]()
![]()
![]()
Hiç üzülme Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bu ay olmasa bir ay sonra olur dualarım seninle canım ![]()
![]()
Kan tahlili yaptır evdeki testte çıkmaya bilir evdeki testi yapıp üzülebilirsin kesin sonuç kan testi