Gebelikte Kasık Ağrısı

Ben hamile olduğumu yeni öğrendim 7 hafta 3 günlük hamileyim kasıklarımda batmalar oluyor sizce neden olabilir

2 Beğeni

Aramıza hoş geldiniz.Gebeliğiniz hayırlı olsun.Yeni yeni haftalarda öyle ağrıların olması sık görülüyor.:smiling_face_with_three_hearts::rose:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :rose::bouquet: Kasik ağrısı normal canım rahim genişliyor korkacak endişe edecek bir şey yok ağrın şiddetli ise dinlenince geçmiyorsa ve buna kanamada eşlik ederse en yakın acile gitmelisin bilgin olsun :rose::bouquet:

1 Beğeni

Kanamam yok çok şükür evet dinlenince geçiyor​:hugs:

1 Beğeni

Problem yok o zaman canım bilgin olsun diye yazdım diğerlerini :hugs::heart:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Rica ederim canım :rose:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Özgül

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Gebeliğin ilk haftalarında normal :blush:

1 Beğeni

Merhaba @Özgül hoşgeldiniz :bouquet: rahim büyüyüp geliştiği için oluyor hayırlı olsun arkadaşım

2 Beğeni

Hoşbuldum :smiling_face:çok teşekkür ederim hepimizin ki hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz :pregnant_woman::pregnant_woman::pregnant_woman:

2 Beğeni

Hoşbuldum teşekkür ederim :smiling_face::smiling_face:

1 Beğeni

Dün gece sağ kasığımda çok ağrı vardı uzanmak istedim uzandım belki geçer diye geçmedi uyudum uykumdan uyandırdı şu an da çok hafif var 17 haftalık hamileyim aranızda yaşayan oldu mu

2 Beğeni

Lekelenme yoksa korkma inşallah hemen geçer tüm gün uzanın dinlenin. Benim de hem hamilelikte ağrılarım oldu

2 Beğeni

Lekelenme yok ama sağ kasığımda ağrılar var

2 Beğeni

Kasikda gerdiren agri olur kablo ceker gibi icerden seninki biraz uzun surmus ama merak etme endiselenecek bisey yok.

2 Beğeni

Normalse bi sıkıntı yok çok şükür

2 Beğeni

Arkadaşlar 28 haftaya girmeme çok az kaldi ama kasıklarım çok ağrıyor bunun için yapabilecek birşey var mı çok zorlanıyorum özellikle geceleri çok aşırı derecede ağrım oluyor lütfen bu konuda bilgisi olan yazabilir mi acil

2 Beğeni

Benimde kasık ağrılarım oluyordu ayaklarımı uzatmak çok iyi geliyordu kalçamın altına yastık koyup ayaklarımı duvara uzatıyorum etkili oluyo

3 Beğeni

Dinlendiğinde geçiyor mu

1 Beğeni