Gebelikte Kasık Ağrısı

Kasık ağrısı normal ama dinlenince geçmiyor ve buna kanama eşlik ederse acile gidin

Sürekli tuvalete gidiyorum korkumdan geçer inşallah

1 Beğeni

Geçer sıkıntı yapmayın

1 Beğeni

Kızlar selam. Yeni anne adayıyım. 5 haftalık gebeyim kasıklarım belimde zaman zaman ağrı oluyor sanki adet sancısı gibi. Ebem normal durum kanama görmedikçe canını sıkma dedi. Sizde durumlar nasıl. Tecrübeli anneler bir şey yazarsa sevinirim :cherry_blossom:

3 Beğeni

Hemen hemen herkeste olan bir durum hayırlı olsun

2 Beğeni

Herkesde oluyor merak etmeyin dinlenince geçiyorsa normal.Hayırlı olsun inşaAllah sağlıklı şekilde kavuşursunuz bebişe​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Dinlenince veya ufak tefek yürüyüş yapınca rahatlıyorum sadece biraz endişelerim var :smiling_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederim Allah razı olsun :cherry_blossom:

Endişelenmene gerek yok bu çok normal herkeste olur :slightly_smiling_face: gebeliğin hayırlı olsun :heart:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :revolving_hearts:

1 Beğeni

Endişelenme bende il gebeliğimde ağlıyordum ağrıdan ama berbat bir ağrı pişman bile olmuştum böyle yapacağım diyordum ay tövbe estftrlh binlerce kez şükürler olsun :smiley::pray:t3: doktoruma yazıyordum ben düşük mü yapacağim normal bir ağrı değil diyip ağlıyorum doktorum dediği kanaman varmı yok dedim ozaman hiç bişi yok çok normal hamilesin heralde acı çekeceksin bi yerlerin ağrıyacak dedi bidaha diyemedim şuram ağrıyor diye :smile:

1 Beğeni

Hahhaha çok iyi :smiling_face::smiley: sağlıkla gelsin o zaman minnoşlar :smiling_face::revolving_hearts:

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Kasık ağrıları normal dinlenince geçiyorsa bir problem yok rahim genişliyor canım

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon::star_struck:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :face_holding_back_tears::heart:

1 Beğeni

Rica ederim canım :two_hearts:

1 Beğeni

8 haftalık hamileyim bayanlar hatta 8+3 oldum kasık ağrıları normal mi arada bir giriyor ayakta çok durunca

1 Beğeni

Hayırlı olsun bebişin :white_heart::nazar_amulet: bende 8+5 im özellikle ayakta ve yatakta sağa veya sola dönerken benim de ağrıyo bel ağrısı da temizlik veya yürüyüş yaptığımda oluyo hormanlar çok fazla salgılanıyor plesenta ve bebiş büyüyüp geliştiği için doktorum normal dedi ama sağlıklı beslenip bolca su içip dinlenmek gerek yine de doktorunuza belirtmekte fayda var​:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Bebek buyüp gelistiginden rahimde plesantada gelisiyor ilk aylarda normal bende oluyordu arada regl gibi sancilar bel agrisi falan

1 Beğeni

6 haftalikken cok fazla agri vardi ama simdi yoruldugunda cok ayakta kaldiginda ya da ani hareket yaptiginda agri oluyor. O yuzden bol bol dinlen ve agir kaldirma

2 Beğeni