O zaman korkulacak bir şey yok Allah şifanızı versin bebişinizde hayırlı bir şekilde dünyaya gelsin inşallah
Gebeliğin ilk haftalarında normal canım
7.ayima girdim kasık ağrılarım çok var bu normal mi
Dinlenince geçmesi gerekiyor evet hamileliğin hemen hemen her ayında ağrılar olur
Dinlenince geçiyorsa problem yok rahim genişliyor canım sıkıntı yok
Bununla beraber böbrek ağrısı da normal mi sırf böyle şeyler için sürekli doktor a gitmek istemiyorum
Selam kizlar 26 ci haftada kasik agrisi ceken varmi
Geçmiş olsun rahim kendini doğuma hazırladığı için oluyor. Kanama olmadıkça endişe etmeyin dinlendiğiniz zaman ağrı geçecektir
6+2 kasik agrısi neden olur
Merhaba hayirli olsun benim de oluyo arada ağrılarım ama çoğunlukla midem ağrıyo
Rahim büyüdğü için
Rahîm büyüdüğü için ağrın olması çok normal canım dinlenince geçiyorsa problem yok
Kisa sureli bazen sık agrim oluyo sicak su koyunca daha hizli geciyo agrim
Sıcak suyu asla karnına koyma ayak altına koyabilirsiniz sadece çünkü bunlar normal ağrılar ilk Dr randevunda Dr bilgi ver o seni yönlendirir idrar testi felan yaptırır belki idrar yolu enfeksiyonu olabilir
Arkadaşlar 9 hafta olduk bu gün kasık ağrım yarım saatte bir 2 dklık sancı şeklinde olmaya başladı ara da da bıçak saplanıyor gibi oluyor normal mi
Kasık ağrısı normal ama bu şekilde yarım saatten bir olması düşük haberciside ola bilir, dinlendiğinde geçiyormu?
Yattığım yerde oluyor bu sancılar çok hareket etmiyorum zaten bişey olacak diye ama lekelenmem yok hiç
Düşük belirtileri.
Vajinada hafif veya şiddetli kanama: Hafif lekelenme veya kahverengimsi akıntıda dahil olmak üzere ağır kanamaya kadar değişiklik gösterebilir. … Alt karında kramp ve ağrı Vajinadan doku veya sıvı boşalması Yoğun sırt ağrısı Meme hassasiyeti. Kilo kaybı Beyaz veya pembe mukus. Kasılmalar.
Bunu yazdım ki,bilgin olsun diye arkadaşım. Sen kendini çok yorma,bol bol dinlen. İlk haftalarda kasık ağrısı normal kabul ediliyor.
İnşallah geçer canım teşekkür ederim dinleneceğim