Gebelikte karın büyümesi

Kızlar 21+2 olacağım yarın itibari ile fakat karnım 9 ay gibi. Varmı benim gibi koca göbişli anneler​:person_shrugging::hatching_chick: Hastanede annemin yanindayken orda bir teyze dogumuma 1 hafta kalmış sanmıştı :person_facepalming:

5 Beğeni

34+3 hafta,böyle bende

6 Beğeni

Bende 17 inci haftamdayım benimde karnım büyüdü bakalım 20 inci haftamı bekliyorum nasıl olacak diye

2 Beğeni

Maşallah Allah esirgesin çok tatlı duruyo hamilelik :white_heart:

3 Beğeni

Teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Maşallah :smiling_face_with_three_hearts::nazar_amulet::nazar_amulet::nazar_amulet: benim şimdiden bu halde​:person_facepalming: Allah sağlıkla dogurmani nasip etsin inşallah :heart:

2 Beğeni

1 aydır izinliydim işe dönünce ilk önce karnım içeri girdi :person_facepalming::sweat_smile:

2 Beğeni

Çook teşekkür ederim,hepimiz inşAllah​:palms_up_together:t2:

2 Beğeni

Amin amin amin coook aminnn​:heart::smiling_face_with_three_hearts::nazar_amulet:

2 Beğeni

Bebeğin sağlıklıysa milletin dediği seni etkilemesin. Benim de karnım 9 aylık karnı gibi değildi :joy:

2 Beğeni

Detaylı ultrason a girdiğimde belli olacak inşallah sağlıklı olduğu :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::heart: Alay konusu oldum vallahi yarın doğuracak gibi görünüyor musum​:sweat_smile::person_facepalming:

1 Beğeni

26.haftamdayım ama her gören 8-9 aylık diyor banada

1 Beğeni

22.haftadayım ben zaten göbekliydim diye mi bilmiyorum kilo almama rağmen karnım büyümedi :smile:

1 Beğeni

Arkadaşım çok güzelsiniz :heart_eyes_cat:

3 Beğeni

Teşekkür ederim,cansın🩷:cherry_blossom:

3 Beğeni

Yalnız değilmişim​:person_facepalming::sweat_smile:

2 Beğeni

Bende 83 kiloydum yanlış hatırlamıyorsam bende kilolu olduğum için daha çok sistim diye düşünüyorum :person_facepalming::sweat_smile: 92 kiloyum şuan

2 Beğeni

O donemlerde kaz oluyor bende oledi sonra gitdi simdi daha minik

3 Beğeni

Valla hiç inmedi gittikçe evrende daha çok yer kapliyorum :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::hatching_chick:

3 Beğeni