Gebelikte karın büyümesi

Ben de 6 kilo aldım ama enine popoma gitti belki sizin göbüşe gittiği içindir :smiling_face::smile:

3 Beğeni

Bende 23+1 haftasındayım amma benim karnım çok az büyümüş dışarıdan bakınca çokda belli olmuyu.bu beni rahatsız etmiyorda deyil,bebek büyümüyormu deye düşünüyorum

3 Beğeni

Kontrolde bebeğin gramını söylüyolar doktor normal diyorsa takılmayın benim de öyle :blush:

3 Beğeni

Aynen @Flz valla bana kendi annem bile her konuştuğumuzda bu göbekle 7.ayında doğurmazsan iyi diyor düşün yani binada bu ay doğum yapcak bi komşum var onunla yarışıyoruz resmen. :rofl::rofl:

2 Beğeni

1 hafta sonra doğuracak gibi duruyorum​:person_facepalming::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Zayıf bayanların genelde karnı hemen çıkmıyor .

1 Beğeni

Doktor söylemedi bende sormayı unuttum :person_facepalming:

1 Beğeni

@Glsh887 aynen bende öyleyim :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile: hastanede bir teyze bana üzülmüştü haftaya doğumun var gibi yazık sen git kardeşin kalsın annen yaninda diyordu​:person_facepalming:

2 Beğeni

Banadasağlık ocağımdaki doktorum gülmüştü haftama göre karnım çok büyük diye daha 12haftalık filandım hatta ikiz sanmıştı karnım büyük diye

4 Beğeni

Rahmetli annanem de öyle yaptı. Ben çok üzülmüştüm. Göbeğimi kiyaslayan bile oldu

2 Beğeni

Aynen bende öyleyim vallahi kendimi tek hissediyordum neden benim böyle diye​:face_with_hand_over_mouth::person_facepalming:

2 Beğeni

Allah rahmet eylesin annenize yeri mekanı cennet olsun inşallah :palms_up_together::palms_up_together::hibiscus:

2 Beğeni

Amin Teşekkür ederim

2 Beğeni