Gebelikte İştahsızlık

Kızlar son günlerde özellikle akşamları hiçbir yiyesim gelmiyor yaa

Akşam yemeğinde falan en sevdiğim yemekler de olsa yiyemiyorum, hiç canım istemiyor

Acaba ağrılarımdan dolayı mı böyledir diye düşünüyorum

29 haftalık oldum bugün, acaba bu haftalarda bu sorunu yaşayanlar var mı ya da öneride bulunabilecekler falan ?

1 Beğeni

Ağrılarından dolayı olabir. Göğüs kaburgalarıma yemek esnasında ağrı gitmişti. Aklıma sen geldin. Bir nefes aldım bir yedim. Ogünden sonra bir daha olmadı.

Bende de tam tersi ikinci tabağı yememek için kendimi çok zorluyorum. Gerekirse eşimden tabağımı almasını söylemiştim.

Bebek haftası ile uyumlu gittiği sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

1 Beğeni

Teşekkür ederim :pray: Bebek için kendimi zorlayarak öğünlerimi aksatmıyorum çok şükür ama akşamları çok zorluyor iştahsızlık beni. Bebeğe yarasın diye birkaç lokma zor yiyorum az da olsa. Galiba kemiklerim esnek olmadığı için bu kadar ağrı çekiyorum. Omurilik S şeklini alıyor ya son aylarda, o yüzdendir diye düşünüyorum artık

2 Beğeni

Ben öyleyim uzun zamandır canım hiçbir şey istemiyor. Hatta kendimi zorlayıp yediğimde maalesef ilk trimister gibi lavabodan gelemiyorum. İstifra ediyorum sürekli. Benimki heyecandan diye düşünüyorum. Bide bebek baya büyüdü baskı yapıyor ondan. Sizinki de geçer inşallah :palms_up_together::cherry_blossom:

2 Beğeni

@Funda İnşallah canım :blush: Yaa evet seninki son günlerinden dolayı öyledir, ilk doğumda ben de öyleydim son günlerde :blush:

2 Beğeni

@NURAN Ağrıların yuzunden ola bilir canım,çünki insanin hevesi kiriliyor yemek yiyemiyor,üzerinde ağrı kirginligi var o yüzden oylesin.
Ben miydem bulandigi zaman iştahsiz oluyordum istediyim yemek olsa bile.

1 Beğeni

@Cesurumm Aynen öyle canım yaa, her akşam ağrılarım artıyor :disappointed:

1 Beğeni

bende de 2gündür iştahsızlık var hem kaburgalarım ağrıyor oturamıyorum sinirleniyorum hem de havalar sıcaklaştı sıcaktan da birşey yemek istemiyorum

1 Beğeni

Merhaba ben 8. Haftamdayım ve neredeyse hamileliği öğrendiğimden beri çok iştahsızım hele bu hafta tamamen yemekten kesildim. Akşam yemeği yiyemiyorum öğle yemeği yiyemiyorum hiçbir yemeği yiyemiyorum. Sadece kahvaltıda ne yediysem o ve meyve ile duruyorum. Bu durum normal mi bir şey yapmam gerekli mi?

1 Beğeni

Merhaba .Ben 3 aylik hamileyim.Hayla yemek yiyemiyorum dogru durust.Çok acikiyorum bazen ama yemek yemek istemiyorum iştahim olmuyo.Bu 3 aylik surecte 1 kez istedigim gibi rahat yemek yiye bildim.İştah icin ilaç var doktoruna soyle yazsin.Eyer miyden bulaniyo diye yiyemiyorsan onun icinde ilac var.Bana 3 aydan sonra duzelir dediler daha bisey yok bekliyorum

2 Beğeni

Bende aynıyım çok açım ama yemek yiyemiyorum diye ağlayasım geldi bir ara mide bulantısı hiç yaşamadım ona baştan beri ilaç kullandım sanırım ondan bulanmıyor. Sadece yemek yerken tiksiniyorum bir kaşık alıp bırakıyorum en sevdiğim şeyleri bile yiyemiyorum. Yoğurt meyve şu an bildiğim kadarıyla ilk 3 4 ay bebek annenin depolarından besleniyormuş

2 Beğeni

Benimde ustume geliyorlar ye cocugun kucuk olacak cirkin olacak diyorlar bu kac kez dayanamayip ağlamisdim.Sanki ben kasten yapiyormusum gibi diyorlar.Zaten hamilelikden beri hicbir yemeyin tadi yok .En sevdiyim yaprak sarmayi tavugu tiksindiyin icin yiyemiyorum.Bende mide bulantisina ilac aliyodum.Bitdi ve hemen kusma falan geri geldi.Çok zor

1 Beğeni

Bebeyin kilo alsin istiyosan her gece 1 muz ve ceviz ici ye .Ben oyle yapiyorum.İyi olacagina inaniyorum

1 Beğeni

Ben de ilk 3 ay çok iştahsızdım
2. Trimester ve 3. Trimesterda iştahım açılmıştı

Arkadaşlar 5+4 haftaligim, ağzımda hiç tad yok, iştah da yok sizlerde oldu mu, ilk gebeligimde aşırı istifra ederdim ama hangi haftalardi hatırlamıyorum, sizlerde iştahsızlık, bulantı ya da kusma ne zaman oldu, oldu mu

2 Beğeni

İlk 3 ay benim de öyle oldu

1 Beğeni

ilk 3aya kadar bende öyleydim sadece meyve yiye biliyordum

1 Beğeni

Şu an bulantı yok ama ağzımın tadı hiç yok

1 Beğeni

Bulantidan mi istahsizLiktan mu

2 Beğeni

hem bulantılarım yüzünden hem iştahsızlık o dönemlerde de halsizlik fln oluyordu çok yorgun hiss ediyordum spnuçta iştahm da olmuyodu canm sürekli ekşi şeyler istiyodu

1 Beğeni