3ay sonra taştan yumşak ne varsa canın çekicek ben şuan öyleyim
inşaallah bakalm, sabırsızlıkla bekliyorum o gunleri
İnşaallah, sağlıklı bir şekilde kavusalim da gerisi önemli değil
Ben 28 günlük hamileydim bulantim fena başladı, ölüyordum ,4ay surdu bu durum Ve agizda tatsizlik dedigin oluyor hamilelikte,metalik tat hiss ediyorsun ve bu durum cok kötü,ben dayanmiyordum yani. Şukur gecti diye seviniyorum bazen.2 ayimda tatsizlik basladi.3 ayıma kadar gitti,merak etme (normal) @Mns
İşin garibi hamile olmasam koronayim zannerdjm, ilk gebeligimde böyle bir şey hatırlamıyorum, şu an en baskin duygu ağzımın tadınin olmaması ve ilk kez böyle bir belirti yaşıyorum ve daha önce de duymamıştım.Neyse sağlıklı ilerleyelim de hepsi gerlcer
Evet bende öyleydim ve yeni yeni yemek yemeğe başladım 19+1 haftaligim şuanda da can çekme desen hiç yok
Evet bende 3 ay oyle oldu agzimin dadi gittmisdi metal dad vardi agzimda yende olur bende ara ara
Normal o zaman, her Gebelik farkliymis oju anlamış oldum
Merhaba şuan aynı durum bende var nasıl oldunuz geçti mi iştahsızlığınız
Kizlar ya 29 +2 yim ama uzerimde bi iştahsizlik var neden acaba hic yemek yiyesim gelmiyor
Hormonlardan dolayı dönem dönem olabiliyor canım, normal
Uzun süredir mi?
Yaklasik 1 haftadir bu durum
Bebek de haftası ile uyumlu ise korkma vitamini aksatma 🩷
Arkadaşlar merhaba ilk hamileliğim 7 haftalık çok istahsizim normal mi ?
hormon etkisiyle Mide bulantısı yaşıyorsundur o yüzündendir canım
Teşekkür ederim canım cevap yazdigin için Çok fazla bişey yiyemiyorum bebeğe bişey olur mu ki acaba ?
3 gün aç kalsan bile bebeğe bişey olmaz ama anne etkilenir diye duymuştum Ama aç kalma bişeyler yemeye çalış canım
İçimi rahatlattin vallaha canım yaa teşekkür ederim valla @Sevane