Gebelikte genital kaşıntı

Merhaba 26 haftalik gebeyim genital bolgede cok kaşıntı var zaten oluyodu normaldede travazol kullanabilir miyim diye doktora sordum hayir dedi hic birsey yazmadi basina gelen varmi ne kullandınız acaba

Bende 22 yım bnde de var son zamanda çözüm yazan olur belki

Bendede var ama çözümü yok canım bol bol yıka sabun deydirme

@Minanisa merhaba size iki tane bitkisel tavsiye de bulunucam ama uygulama konusunda karar sizin!!! Bunun müthiş faydası var gerçekten çamaşırınıza bir damla “nioli yağı” damlatmak(mutlaka pamuklu çamaşır kullanın) Diğeri de 2 lt kaynayan suya 100 gr ebegümeci koyup 12 saat bekletin süzün sabah akşam vajinaya sürüp yarım saat sonra yıkayabilirsiniz :cherry_blossom:

Mantar falan var mı acaba idrar yaparken yanma akıntı falan varsa doktorunuza bunları da belirtin mantar varsa ona göre fitil falan yazılır bence doktorunuzun bilgisi dahilinde olmayan hiçbir şey kullanmayın ıslak bırakmayın iyi kurulayın pamuklu iç çamaşırı tercih edin sık sık değisin

Hanımlar hayırlı geceler 26 haftalık gebeyim genital bölgede kaşıntı yaşıyorum 3 gündür yaşayan varmı nasıl çözdünüz

Bende aynı sorunu yaşıyorum şuan daha önce burda görmüştüm travazol krem sürüyorum o biraz iyi geliyor sık sık tuvalete çıktığım için fazla üstünde kalmıyor ama

Doktora danışın kesinlikle. Okuduğunuz şeylere göre kendinize tedavi uygulamayın.

Mantar enfeksiyonu olmuş canım aksatmadan görün doktora mutlaka

Ya çok teşekkür ederim hafta sonuna denk geldi tam 3 gündür uyku bile uyuyamıyorum :pleading_face:

1 Beğeni

14 haftalık gebeyim kontrole bir kaç gün sonra gidecem ama tecrübesi olan varmı bu konuda vajinal kaşıntı başladı bende sabahtan veri evde travazol ve. fuggy var acaba gebeliğe zararlımıdır bilemedim doktor kontrolune gidene kadar sakıncası yoksa kullanayım dedim ama önce size sorayım varmı bilen kullanan

Muhtemelen enfeksiyndur kaşıntı çok fazla oluyor

Trzvozol sürmeyin o zararlı bn doktora sordum bnmde oyledı bna fitil verdı

1 Beğeni

Özel bölgede değil ama göğüs ve karnımı parçalayacağım nerdeyse kaşıntıdan neden böyle oluyor anlamadım

1 Beğeni

Teşekkür ederim korktum zaten ezbere kullanmadım kontrolde doktora söyleyecem

Kaç haftalıksn bunun için bildiğim eğer haftan büyükse vücudun genişliyor ve sürekli çatlak kremi yağı nemlendirici tarzı şeyler kullanman lazım çünkü benimde göğüslerim kaşınmaya başladı nemlendirici kullanınca rahatladım ama eğer ki haftan büyük değilse ve bunları kullanmana rağmen kaşıntı oluyorsa doktoruna bı sor bazen tahlil yapıyorlar bu kaşıntılar için

16 haftalığım

Mantar enfek. Olabilir doktor 1 haftalik fitil vermisdi bana kasinti kötü koku kalmamisdi

14 haftalık gebeyim sizdede alt tarafınızda kaşıntı oluyor mu

Oluyor ben birinden ogrendim kasimamiz kotuymus çatlak anlamina geliyormus ne kadar dogru bilmiyorum ama genim de acayip kasiniyo kac haftadan beri benim 15 haftalik gebeliğim