Arkadaşlar merhaba, benim cildim normalde ergenlikte bile sivilce çıkarmayan bir cilttir kendimde güzellik uzmanıyım zaten sürekli dikkat eder bakarım cildime ama şuan 16 haftalık gebeyim suratımda çil ve bazı ufak lekeler var bunun cinsiyetle alakası var mıdır yoksa da neden oluyor doğumdan sonra geçer mi
Cinsiyetle alakası yok canım hamilelik lekesi genel itibariyle olabiliyor. Ve muhtemelen kalacaktır. Güneş kremi kullanımına dikkat edebilirsin belki
Hamilelik maskesi deniyor buna bazıları doğumdan sonra kaybolur bazıları da kalır
Lekeden ziyade sivilce gibi açıkcası
Hormonal değişimlerden kaynaklı olabiliyor leke,sivilce,et beni görebilirsin
Teşekkür ederim
Hamilelik hormonlardan dolayı oluyor
Hormonal bir durum, doğumdan sonra gidiyor o lekeler
Bunun icin ne yapmaliyim cillerim cikmaya basladi 6. Ayda girdim hanimlar varmi onerimiz
Ben de 6. Ayıma girdim benim de cillenme ve lekelenme oluştu hep yüzüm de güneş kremi kullan canım istersen düzenli faydası olur belki
Çiller çıkması normal doğumdan sonra eski haline dönecektir.
https://blog.mucizeanne.com/hamilelikte-cilt-lekeleri/10138/
Canım çok mu güneşe çıkıyorsun, benim çil değil de karnımda küçük kırmızı noktalar olmaya başladı Bi de acayip sivilce çıkıyor yüzümde hormonlardan olabilir belki
Yok cikmiyorum fazla ama kiz bebek benimki eskiler der kiz olacagi zaman cillenirsin diye
Tm sagol canim
Benimkide kız gittikçe daha da betleşmeye başladım
ay dilek bende bufalo gibi oluyorum kilo aldim
Ya ben 4 kilo aldım ama sanki 10 kilodan fazla almışım gibi kocaman göbeğim oldu ben hissediyorum aynı hafta doğurucaz seninle
Hangi gunes kremini kullanıyorsun canim
Solonte kullanıyordum canım bitti şimdi New well diye bı marka varmış onu sipariş verdim onu deneyecem
Nıvea kıds 50 faktör tavsiye ederim