Gebelikte cilt lekeleri

Arkadaşlar merhaba, benim cildim normalde ergenlikte bile sivilce çıkarmayan bir cilttir kendimde güzellik uzmanıyım zaten sürekli dikkat eder bakarım cildime ama şuan 16 haftalık gebeyim suratımda çil ve bazı ufak lekeler var bunun cinsiyetle alakası var mıdır yoksa da neden oluyor doğumdan sonra geçer mi

Cinsiyetle alakası yok canım hamilelik lekesi genel itibariyle olabiliyor. Ve muhtemelen kalacaktır. Güneş kremi kullanımına dikkat edebilirsin belki

1 Beğeni

Hamilelik maskesi deniyor buna bazıları doğumdan sonra kaybolur bazıları da kalır

1 Beğeni

Lekeden ziyade sivilce gibi açıkcası

Hormonal değişimlerden kaynaklı olabiliyor leke,sivilce,et beni görebilirsin

1 Beğeni

Teşekkür ederim

Hamilelik hormonlardan dolayı oluyor :pleading_face:

1 Beğeni

Hormonal bir durum, doğumdan sonra gidiyor o lekeler

1 Beğeni

Bunun icin ne yapmaliyim cillerim cikmaya basladi 6. Ayda girdim hanimlar varmi onerimiz

Ben de 6. Ayıma girdim benim de cillenme ve lekelenme oluştu hep yüzüm de güneş kremi kullan canım istersen düzenli faydası olur belki

1 Beğeni

Çiller çıkması normal doğumdan sonra eski haline dönecektir.

https://blog.mucizeanne.com/hamilelikte-cilt-lekeleri/10138/

1 Beğeni

Canım çok mu güneşe çıkıyorsun, benim çil değil de karnımda küçük kırmızı noktalar olmaya başladı Bi de acayip sivilce çıkıyor yüzümde hormonlardan olabilir belki

1 Beğeni

Yok cikmiyorum fazla ama kiz bebek benimki eskiler der kiz olacagi zaman cillenirsin diye​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Tm sagol canim

1 Beğeni

Benimkide kız gittikçe daha da betleşmeye başladım​:sob:

1 Beğeni

:rofl::rofl::rofl::rofl: ay dilek bende bufalo gibi oluyorum kilo aldim

Ya ben 4 kilo aldım ama sanki 10 kilodan fazla almışım gibi kocaman göbeğim oldu :roll_eyes: ben hissediyorum aynı hafta doğurucaz seninle :heart_eyes:

1 Beğeni

Hangi gunes kremini kullanıyorsun canim

1 Beğeni

Solonte kullanıyordum canım bitti şimdi New well diye bı marka varmış onu sipariş verdim onu deneyecem :blush:

1 Beğeni

Nıvea kıds 50 faktör tavsiye ederim

1 Beğeni