Gebelikte cilt lekeleri

Tesekkur ederim kizlar, iki markaya da bi goz atayim ona gore alirim @Dilek16 @Züzü

2 Beğeni

Markete bile gitseniz güneş kremi kullanmadan çıkmayın

1 Beğeni

:rofl::rofl: haber ederim kiz nasip bakalim benim 7 oluyor daha cok aldim

Eskilerde yuzundeki teri saclarinla sil çillere iyi gelir derlerdi dogru mu bilmem :rofl:

Bu hurafe mi gerçek mi bilemiyorum bı arkim lekeye meyilli asla doğal güneş kremlerini bile kullanmiyo 30 haftalık oldu doğumda saçımla yüzümü silcem lekelerim geçecek diyo.İlk doğumundan sonra da lekelerinin geçtiğini görmedim ama :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Benim ikinci :woozy_face: burnumun ustu cillenmis ya cokta gunese cikmiyorum ama

Kızlar bende 6. Ayima giricem 5 .ayda başladı el ,karın, ayak kaşıntısı çok oluyor benim sizdede varmı

1 Beğeni

ben erkek annesiyim ama heryerimde sivilceler cıkıyorn​:heartpulse::smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear::smiley:

Bende yok odem olmasin gittinmi doktora

Kızlar merhaba 20 haftalık hamileyim. Bu hafta koltuk altım ve vajinam kapkara oldu. Sizinde başınıza böyle birşey geldi mi. Önceden Epilasyona gittiğimden dolayı herhangi bir tüy dökme işlemi uygulamıyorum.

Lekelerim için doktor bunu önerdi gece yatmadan temizleme jeli, peeling, madecassol sürdüğümde ertesi gün cildimde ton eştliğini farkediyorum. Berraklığı farkediyorum koltuk altı vs kullanilabiliyor

Mucizevi bir krem . Egzamalardan tutun da kararmalara kadar her seyi geciriyor sadece belli bir yere degil her yerinize sürebilirsiniz cilt guzellestiriyor . Kendisi vazgecilmezim :hugs:

1 Beğeni

Hamile.iken kullanıyorsunuz

Merhaba hanımlar 31. Haftadayım cildimde cillenmeler lekelenmeler başladı. Boynumda et beni çıkıyor. Bu gibi sorun yaşayıp çözüm bulan var mıdır? Cildiyeye gitmek mantıklı mı yoksa doğumdan sonra mı gidilmeli

merhaba bende et beni çıkmadi ama çiller çok fazla oluştu cidden bende korkuyorum acaba bu durum kalıcı mı ilk defa oluyor bende bu durum bu konuda deneyimi olan aydınlatsın ne yapılması lazîm

Benimde aynı çenem, ensem, sırtım, göğüs aram hep lekelendi ama doğumdan sonra geçiyormuş genelde. Doktora sormadan herhangi bir cilt bakım ürünü kullanmayın hatta sadece duşunuzu güzel alıp keselenseniz bile yeterli çoğu ürün hamilelikte kullanmak iyi değil

Merhaba bende 35+3 göğüsüm , ensem kap kara olmuş. Çoğu kişiye sordum . Doğumdan sonra gidiyor dediler bende doğumu bekliyorum. Gitmezse eger maskeler falan yaparım her halde

Merhaba anneler :two_hearts:sizlere bir soru sormak istiyorum balına gelen varmı acaba hamilelikte cildimde lekeler oluştu özelikle elmacık kemiğin üstüne bir önerisi olan varmı

Bio-oil yağı hem göbeğime hem yüzüme kullanıyorum canım tavsiye ederim. Onun dışında gebelikte oluşabilecek şeyler güneş kremi mutlaka kullanmalısın

1 Beğeni

Kullanıyorum ona rağmen oluştu aynaya bakmak bile istemiyorum