Valla gittim acile en hafifinden burun spreyi yazdırdım sadece geceleri kullan 3 günden fazla kullanma dedi
Burun bandı kullanıyordum. Ay bir dönem inanılmaz kötüydü. Hatırlayınca tüylerim diken diken oldu bahshs allah yardımcın olsun
Selamlar. 24 +6. Haftadayim. Hasta degilim ama surekli burnum tikaniyor. Sizde de oldu mu ? Ne çözüm buldunuz ?
Odanızın daha çok demlenmesini sağlayın. Su kaynatıp buharını burnunuza çekebilirsiniz. Soğuk su buharı yapabilirsiniz. Soğanı ikiye bölüp üstüne birkaç tane karanfil tohumu koyup yakınınızda bulundurabilirsiniz. Burnunuzu açacaktır bunlar.
Gebeyim ve cok hastayim burun tıkanıklığina önerisi olan varmi
Canım geçmiş olsun aynı durum maalesef bende de var, soğanı ikiye böl ve üzerine karanfil dik. Yatak odana koy. Bende işe yaramıştı umarım sende de işe yarar
Geçmiş olsun.Cold-mix kullana bilirsiniz.2 Damla battaniyenize ve ya giysinizin üzerine buruna kokusu rahat gelecek bi yere damlata bilirsiniz.Ve deniz suyuda alıp burnunuza dökün.
Çok geçmiş olsun
Soğanı ikiye bölüp üstüne birkaç tane karanfil tohumu koyup yakınınızda bulundurabilirsiniz. Çok iyi burun açıyor
Hamilelikten kaynaklı burun tıkanıklığı yaşayan var mı ne kadar süre sonra geçiyor dayanamıyorum artık
Benim ezelden beridir var çare bulamadım gerçi çocukken demir kapıya carpmisim burnum içine gocerek kırılmış sanırım burun yapısından dolayı çok naaadir derin bir nefes cekebiliyorum solunum değerim çok az hamilelikte daha da arttı tabi ben de burada bekleyeyim ne yaptım ise hepsi bikac dk etki etti
Burdaki yorumlar tıkanıklığı giderir belki. Bulunduğunuz ortamı daima nemli tutun
İyi akşamlar kızlar burda yazan ne varsa denedim,vicks buharı su buharı zeytin yağı ıslak havlu soğan karanfil serum ya herşeyi denedim çıldırmak üzereyim hiç birsey iyi gelmiyo burnum sürekli tıkalı Allah aşkına başka bı çare bulup deneyen var mı onu da deniyim çok yoruldum artık
Aynısını doktora söyledim kesinlikle burun spreyi kullanma wix sür, tuzlu su, karbonatlı su ve okyanus suyu kullan dedi
hicbirsey yaramiyoki yapmadık iş birakmadim cildiricam acilmiyor dedikleri herşeyi yaptım yok ya daha kaç ay hamilelik var önümde böyle nasıl geçer bilmiyorum
Çok garip ama hamileliğin başından sonuna kadar yaşanıyomus biliyo musun resmen gebelikle açılan bı level gibi