Gebelikte burun tıkanıklığı

Selam kızlar bu ara çok rahatsız oluyorum burnum hep tıkalı nefes almakta güçlük çekiyorum arada kanıyor az az :pensive: sizlerde oldu mu ?

3 Beğeni

Evin nemi mi düşük acaba? Hamileliktr bazen burun kaması görülür ama bi tansiyonunu da ölç yüksekse o da burun kanaması yapar. Belki burnunu fazla sildiysen o da yapar

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun :pray:

1 Beğeni

Kuruluktan kaynaklı hafif kanamış oluyor tansiyonum normal çok şükür biraz araştırdım hormonlar değiştiği için olabiliyormuş hamilelikte :see_no_evil:

3 Beğeni

Benimde yattığım da tıkanıyor sicak suya biraz vick koyuyorum onu bas ucuma koyuyorum ve yastigimi biraz yükseltiyorum cok iyi geliyor bi dene istersen

1 Beğeni

Kanamada oldu,burun tıkanıklığıda oldu bende de​:frowning:

2 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım,ben hep sabahları uyandığımda tıkanıyordu burnum :neutral_face:

1 Beğeni

Sinüzit ya da alerji varsa tıkanıklık ondan olabilir bu havalarda çok tekrarlıyor çünkü. Kanama içindr tansiyonun yükselmiyorsa normal diyor dr lar

1 Beğeni

9 ay boyunca bi gecti bi tutuldu burnum yani normal tikanmasi hamilelik boyunca

1 Beğeni

Ya aşırı derecede burun tıkanıklığı yaşıyorum sizde de olmuş muydu :pleading_face: çok zor bir durum gerçekten nefes dahi alamıyorum rahat değilim ne yapmam gerekiyor normalde asla olmaz hamile oldugumdan beri çekiyorum :cry::cry::cry:

1 Beğeni

fiziolojik serum iyi gelirdi normalde bana . Belki hastasınız? grip oluyorsunhz. çünki ben hiç yaşamadım ama fiziolojik serum iyidir gripe karşı

1 Beğeni

Suyu kaynatın, buharını soluyun, iyi gelir

2 Beğeni

Bende de çok fazla oluyor evin nem oranı düşükse birde daha çok oluyor çok rahatsız ediyor

1 Beğeni

Bende sabahlar kalktığımda oluyordu hep.

1 Beğeni

Her sabah yaşadığım bir durum hamile kaldigimdan beri geceden sabaha kadar cok rahatsiz hissediyorum

1 Beğeni

Hamilelik bitdi burun tıkanıklığı bitmedi malesef

1 Beğeni

Bi duş alın duştan sonra daha rahat nefes aldığımı fark ettim

Merhaba 12. Haftamdayim gecen sene burnumda et cikmisti burun tikanikligi yasayinca doktor alerhi ilaci verip kuculttu gecmsiti su an yine tekrarlamaya basladi burun tikanikligi icin ne onerirsiniz onerilerimize cok ihtiyacim var cok uykusuzum

2 Beğeni

Ben yastığımı yükseltiyorum çok yoğun olursa tıkanıklık vick sürüyorum minnak bir şekilde burun kenarina

1 Beğeni

Gece yatmadan önce bir soğanı ikiye bölün, üstüne karanfil tohumları koyun ve tabağa koyup odaya koyun. Tıkanıklığınız geçecektir :blush:

2 Beğeni