Cok tesekkur ederim ikisinide yapicam gece 3 oluyor 5 oluyor ben hala uyanik oluyorum gozumden uyku akiyor uyuyamiyorum inslalah bu gece uyurum
Nebulizatör denediniz mi
Buhar makinesi aldim ama fayda etmiyor tikaliyken sanki tamamen birsey var ordan hic hava gitmiyor
Burun tıkanıklığı nasıl açılır acaba Dr paroldan başka bişi yazmadı
Evde tuzlu su yapıp bunu burnuna bir fısfıs ile sıkabilirsin veya eczaneden doğal deniz suyu ile de yapabilirsin.
Nebulizatör tuttunuz mu
Yok tutmadım
Geçmiş olsun
Gebelikte burun tıkanıklığına karşı doğal çözümler arasında şu öneriler bulunabilir:
-
Tuzlu Su İle Burun Temizliği: Tuzlu su solüsyonu kullanarak burun temizliği yapmak, burun tıkanıklığını hafifletebilir.
-
Buhar İnhalasyonu: Sıcak su buharını solumak, burun tıkanıklığını azaltabilir. Ancak, buharın çok sıcak olmamasına dikkat edilmelidir.
-
Nemlendirici Kullanımı: Yatak odasında bir nemlendirici kullanmak, burun ve boğazdaki kuruluğu azaltarak tıkanıklığı hafifletebilir.
-
Soğuk Algınlığı İlaçlarından Kaçının: Gebelikte kullanılacak ilaçlar konusunda doktorunuza danışmadan önce herhangi bir ilaç kullanmaktan kaçının.
-
Başınızı Yüksek Tutun: Uyumadan önce başınızı biraz yüksek tutarak, burun tıkanıklığını hafifletebilirsiniz.
Ancak, herhangi bir sağlık sorunuyla ilgili olarak mutlaka doktorunuza danışmalısınız.
Lütfen acil yardım edin dünden beri burnum tıkalı gece uyku uyuyamadım, 12 haftalık hamileyim ne yaptıysam açılmadı, beni ancak burun spreyi kurtarır ama hamilelikte kullanan var mı acaba? Kullandıysa hangi marka burun spreyi kullandınız dönüş yapar mısınız lütfen??
Yastığını yükselt canım benimde geceleri öyle oluyor birde ıslak havlu koyuyorum peteğe nemli kalsın diye oda
Yaptım ama benim sadece geceleri değil 7 24 burnum tıkalı başım ağrımaya başladı artık sinüzitlerim kudurdu iyice
Eğer Vertigon yoksa bende dd sinüzit var bazen tıkalı olunca iki burun deliğini sıkıca kapatıp hızlıca sağ sol üst alt kafamı salayip bırakıyorum hemen açılıyor
Yok onuda yaptım kaç defa ama 10 15 saniye sürüyo sadece o rahatlık
Vick sur burun deliğinin kenarlarına canım fazla olmamak şartı ile
1 saat önce yaptım onuda hatta kaynar suya vikis koyup buharını soludum ama yok kokusunu dahi alamıyorum, imdat
Alnina ve ayak topuguna vicks sur Bi pet siseye tuzlu su hazirla Onunla gargara yap
Denerim bunlarıda inşallah işe yarar
Buhari fazla yapmamaya calis vicks ile hamilesin.
Yok faydasını göremedim zaten durmadım fazla
Ben tuzlu su yapip enjektörle basıyorum, tertemiz yapıyor, rahatlatıyor, en az 4 saat uyuyorsun. 4 saatin sonunda tekrarlayabilirsin