Merhaba hanımlar Reglim yedi gün gecikti ,yaptığım teste bakar mısınız? Hemen çektim geç bekleme vs değil.
Bence tekrarla testi bi kere daha canım pek düzgün çıkmamış sanki
Canım seni üzmek istemem ama bende ilk böyle yapıyordum pozitif sandım sonra üstüne regl oldum. Az daha bekleyiver, çok erken yapıyo olabilirsin
Normalde böyle bir beklentim yokken test yaptıkça takıntı yaptım galiba ya bu nasıl bir döngü çıkamıyorum ![]()
Salacaksın bacım ![]()
Bacım adetin geçtimi
Bugün 7 gün geçti @Pınar21
Aynen salıyorum varsa bir şekilde kendi belli eder herhalde ![]()
En keskin sonuç kan testi canim
7 gun gecmis baya kipkirmizi olmasi lazim di diye biliyorum ama gec dollenmedir belki en iyisi kan testi
evet ve sizin ekranda görünmüş direkt bende açınca görünüyor ve ne olduğu belli değil ,kuruntudan ibaret gibi geliyor bana .reglim normalde gecikmez bu kadar gecikmesi endişe verici başka bir sorun mu var vs ,bunu düşünmek istemediğim için bu ihtimale odaklandım daha da gelmezse giderim doktora artık.geç döllenme pcos hamileliğinde oluyormuş inanın hesaplayamadım bile neyin ne olduğunu ,ben de de var hafif pcos bakalım hayırlısı
Bazen yumurta çatlayamayıp kiste dönüyor o ay regl olunca sökülüyor veya dediğin gibi geç döllenme de olabilr hanımefendiye yazmışsın ama şahsi tecrübelerimi paylaşmak istedim bende. Hafif pco (yumurtalık tembelliği) bende de vardı kilo yüzünden oldu benim 10 kilo aldım evlendikten sonra ama yendim kilo verdim 5 kilo doktor sorun görmedi ondan sonra geçmiş diyip geçiştirdi ben görmüyorum diyenler de oldu. Önemli olan amh. Amh belirliyor aslında bunu. Amh testi ver. Bazen yumurtlaman beklediğinden geç oluyor normalde 14 ünde yumurtlarsın evet okey, ama 23üne geldi mesela, yakalarsan gebelik olma ihtimali olur ama yakalayamadıysan reglin gecikir. Yaaanii hesapla kafanı şişirme sağlığın iyiyse çözümün varsa aslaaaa kafana takma. Ben kaç sene psikolojik olarak korunmuşum (neden olmuyor, ama hallettim her şeyi sağlığım yerinde diyip strese sokuyordum kendimi) Rabbime dua et. En güzelini nasip edecektir ![]()
Bende pcos hastasiyim ve oyle hafif falanda degil adetim hep gecikir vs yani yeri gelir 6 ay adet olmam ilac icmesem olmam yani
Desteğiniz için tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim,evlenmeden önce bir takım testler verdim kadın doğumda ama amh var mıydı bilmiyorum ayrıca yapılıyorsa yapılmadı yani
sabah yeni bir test yaptım görmek isterseniz bu Arada
yine anlayamadım
Geç döllenme bence var kan verin
Aa hemen gebe kalabildiniz mi pcos gerçekten cok değişik bir durum ne olduğu asla belli degil,stresle de alakalı bence çünkü hep hassas kalpli biraz efirikli hanimlarda oluyor ben de öyleyim
bu arada sabah yaptığım testi ekledim yukarı bir yere bakar mısınız![]()
![]()
reglimin gecikmesinin sekizinci günü,geç döllenme vs olabilir mi testteki silik çizgi yi görüyor musunuz lütfen yardım edin kız kardeşlerim kafam çok karışık ![]()
Gecikme varsa kan testi yaptır canım benim net sonuç olsun elinde silik çizgi fotoğraf belli olmuyor sen net görüyorsan gebesin ama kan testi ile netleştir güzel haberlerini bekliyoruz ![]()
![]()