Sen az bi bekle ![]()
![]()
hayalet çizgisi gibi bir şey var azıcık bekleyiver Rabbim evladını sana bağışlasın canım
Biz daha altı aylık evliyiz ve çocuk falan yapmadık bilerek yani üç aydir mesleklerimizden dolayı farklı sehirlerde yaşıyoruz bayramdan sonra taşınacağız .cocuğu düzen oturunca düşünecektik.yani sonuçta eşimi haftasonları görüyorum tek o kadar az nasıl olmuş olabilir
bir iş arkadaşım ilk ay hamile kaldı istemeden,ve ben ve cahil teyzeler gibi aile planlamasından haberi yok herhalde diye çok dalga gecmistim .simdi rezil olacağım böyle bir şey olursa ![]()
Valla hevesine bakılacak olursa çok da dalga geçmiş gibi durmuyorsun
ama takdir ilahi kısmeti ne zaman varsa o zaman doğuyor
Hayırlısı nasip artık ya bir test yapıp ortalığı velveleye verdim kusura bakmayın ![]()
Kızlar ben biraz önce test yaptım silik çizgi çıktı tüp bebeği hazırlanıyorduk
kan vermek istemiyorum beklediğim bir şey değil olursa sürpriz olur beklemeyi tercih edicem ,bana yok gibi geliyor bu marka test yanıltıcı olabiliyormul markası days doctor eczaneden rastgele almıştım
Ay yok aşkım öyle demek istemedim ben ilk çocuk haliyle böyle oluyor sen beni görecektin akıllandım da sesim çıkmıyor keşke bende böyle dolu dolu yaşayabilseydim
ben küstükten sonra ortaya çıktı benim dana
sağlıkla kucağına alırsın İnşaAllah ama azıcık bekleyiver
Görsel var mı canım
At da bakalım çok heyecanlı ![]()
Bu test çok sahtekarmış zaten herkes öyle demiş Trendyol yorumlarda ben rastgele eczaneden almıştım days doktor diye bir şey şu an inanmıyorum sonucuna dediğiniz gibi akışına bırakmak en iyisi
sizin dana mı hahah çok tatlısıniz![]()
Valla ben 3 hamileligimide days doctorla ogrendim kuzum ama bazen hormonlardan heleki pcos hastalarinda hormonlardan dolayi pozitif cikabiliyor cunku pcos hastalarinin hormonlari farkli duzeyde
Anladım beb beklemiyorum zaten şu an ,olsa çıkardı net diye düşünüyorum bugün 9.gun bu arada benim pcosum için doktor tam olarak pcos denemeyebilir bile hormonlar sinir degere cok yakın sadece cok hafif dedi yani ağır bir pcosum yok bunu test için söylemiyorum bence olsa çıkardı zaten ,hayır çocuk beklentimiz yok daha düzenli işi oturtamadik hatta bunlar benim ilk testlerim .reglim gecikti diye öylesine bir test yaptım ilk başta ama test yaptıkca kafaya Taktim durduk yere .isim gücün var çalışıyorum ama sürekli klozette folluga yatmış tavuk gibi bekliyorum ne ara bu aşamada geldik sorsan istemiyorum bir de .sanırım içgüdüsel bir durum
Canım normal ucuz olandan al o zaman idrar testi onla yap ve adetin hep düzenli olurken bu ay gecikme varsa hamile olabilirsin
Almayacağım totem yaptım bakalım nereye kadar gidecek ![]()