Sen ne yaptın Canım gittin mi
Olmadım daha 4 Haziran(yarın) gösteriyor takvim. Sen naptın. Bende bir belirtiler var ama maalesef adet olcak gibiymisim gibi ya :((
İnan ki ben de Adetime 4-5 gün kala a doktora gittim Böyle ufak ufak mide bulantıları vardı ama kusmasız göğüslerde hafif ağrı ve şişkinlik Ben de gittim Kan verdim değerim 23.24 çıktı Doktor dedi 3-4 gün sonra yine gel o zaman belli olur ben hastaneden gelirken bir test aldım getirdim yaptım çok ama çok belli olmayacak kadar silik çıktı Ben de o 4-5 gün boyunca Sürekli öyle ağrılar öyle kasık ağrılarım vardı ki hani ben Stresten ölüyordum diyordum kesin Adet olacağım işte moralim bozuluyordu falan filan Ben de dişimi sıktım Bir hafta sonra gittim pozitif çıktı
Hiç moralini bozma bebek varsa bebeğe stres yükleme varsa adet olmazsın zaten adet sancıları gibi gelip gider insan her an adet olacakmış gibi korkar
Ay inşallah darısı basima.Evet haklısın çubuk testlere güvenmiyorum. Çubuk test negatif çıkıp çok sonradan kanda pozitif gören çok kadın var. Galiba en iyisi gecikmeyi beklemek olucak. Biliyormusun bu ay ilk defa ciddi ciddi denemiştim yumurtlama günlerini değerlendirdim. Benim ovulasyonun üzerinden 11 gün geçmiş daha sanırım çok erken test yapsam da birşey çıkmaz gibi. En iyisi beklemek.Adet olursam adet bitince randevu alıp doktora gitmeyi düşünüyorum
Aynen öyle Testlere fazla güven olmuyor
Ben hamilelikten Önce doktora gittim enfeksiyonum vardı doktor da bana Doğum kontrol hapı verdi Dedi bir ay kullan ben dedim bu çocuk olmaması için değil mi dedi Hayır başka tedavilerde de kullanıyoruz Ben de aldım bir ay kullandım ilaç bittikten 4 gün sonra adet oldum O Adetten sonra zaten hamile kaldım Yani anlayacağın çok kafana takma kafana takınca olmuyor
Evet çevrem yapti beni böyle. 30 yaşından sonra zor hamile kalınıyor diye diye psikolojimle oynadılar.Artik kafama takmiycam ben de ona karar verdim. Olması için gereken adımları atcam sadece çok kafa yormadan. Çok isteyince olmuyor diye çok söyleyen oldu. Herşeyin hayırlısı
Ay Allah aşkına çevredekileri takma bir de akrabaları falan Zaten hepsi olmuşlar kadın doğum uzmanı hiç birini dinleme sadece keyfine bak iç çamaşırlarını temizliğine falan çok dikkat et yeter enfeksiyon kapma başka bir şey olmaz
Kızlar pozitif 3. Hafta dayım beta 145 çıkdı sizce nasıl
Iyi cnm hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım
Adet oldunmu canım var mı bir gelişme
Yok canım pozitif çıkdı test
Sen ne yaptın test al çıkıyo valla adet olmasanda
Oh oh hayirli olsun çok sevindim darısı başıma. Bugün tuttuğum takvime göre adet günüm ama olmadım. Üzerimde adet olacakmisim gibi belirtiler var ama hayırlısı bakalım inşallah adet olmam :)))
Çıkar biliyorum da cesaret edemiyorum test almaya :)))
Kız vallahi ben burada meraktan öldüm yapsana cesaret et ne de güzel bir şey öğreneceksin sonuçta Hadi lütfen hemen bir tane alıp yap ya da hastaneye Kan Ver
Canım Adet olmazsın o bebek yerleştiği için öyle hissediyorsun adet olacaksın gibi
Aynn öle al sen bnm bide hemen çift çizgi çıkdı hâlâ adet olacakmışım gbi karın sancılarım var