Merhaba gebelik testini adete iki gün kala yapsam olur mu yani dogru sonuç çıkar mı elimde erken gebelik testi yok ama normal gebelik testi var onda çıkar mı yoksa gecikmesini mi bekleyeyim??Bugün yediğim makarnadan midem aşırı bulandi kusacak gibi oldum ama kusamadim sonra da aşırı uyku istegi geldi ve halsizlik bir de uzakta duran birşeyin kokusunu dibimde almaya başladım adet olacakmis gibi kasıklarımda kramplar var sanırım herşeye takmaya başladım ya:(böyle ilk gebelik belirtileri gören oldu mu
Ben adet günümde silik çizgi görmüştüm canım ama bellide olmaz kız kardeşimin 3 gün kala çizgi çıkmıştı benim hiç adet belirtim olmadı göğüslerim bile hassaslaşmadi mide bulantım da daha yeni yeni başladı bence bı yap belki çıkar silikte olsa
Kiminin hiç belirtisi olmazmış annemin de olmamış ayyy yapayım bari sabah bir test hayırlısı
Sabah aç karnına yap ama o daha kesin sonuç verir inşallah vardır canım rabbim gönlüne göre versin 🩷
İnşallah Amin
Çıkar cnm ama çok silik
Haberlerini bekliyoruz
Benim. Adetime 4.5 gun vardi yaptım cok silik cikti suan 34 haftalık hamileyim
Ayy sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı basima yapayım çünkü kendimden endişelenmeye başladım inşallah tüm bunlar regl belirtileri değildir
Kızlar benim de adetime 3 gün var bugün hafif kahve akıntı geldi çok çok az normal de hemen knama başlardı sizce yerleşme kanamasını diğer gebeliğimde de öle olmuştu bugün bide çok belim ağrıdı ama yorgundumda acaba ondanmı
Ben adete 3 gün varken kaset testle yaptım çıktı hemen diğer erken gebelik testinide yaptım bide 180 tl vermiştim erken gebelik testine onda çıkmadı. En güzeli kaset test küçükler 20 30 tl ama valla 3 gün varken bile doğru çıktı
Doğrudur canım bnde bugün alırım yarın sabah yaparım inşallah güzel sonuç alırım hâlâ hiç bi şey yok gelmedi kan.
Benim adetim ilk hamileligimden sonra gecikmeli oluyordu pcos var dediler 3 sene olmadi tedaviyle falan sonra yine gecikti onemsemedim mide bulantisiyla ates basmasiyla ogrendim midem o gun asiri bulaniyordu gittim hemen test aldim yaptim hamileyim sonra salya sumuk bir agladim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin ins bir kizim var simdi ikinci gelecek
Maşallah benm belirti aşırı sancj giriyordu kasıklarıma
Benim de 8 10 haftalarda agrim oldu hala arada agriyor rahim genisliyor ondan oluyor
Doğrudur ben iki düşük yaptım inşallah bu sağlıklı olur hayırlısıyls kucağıma alırım zaten kan pıhtılaşması çıkdı ilaç yada ineye başlanır bilmiyorum kafam çok karışık durmadan bakıyorum kan gledimi diye pozitifi görene kadar için rahat etmz
Benimde adet gecikmesi yuzunden her adet gecikmesi hayal kirikligi moral bozulmasi yasadim biraktim artik dusunmeyi bi baktim hamileyim zamani vardir Rabbim ins sizede nasip eder kizimda dusuk tehlikesi vardi hic bis is yapmadim igne kullandim bunu ilk haftalar bilmiyordum dolap falan ittim agir kaldirdim gelecek olan illaki geliyor bol bol dua edin fazla dusunmeyin
Evet doğru inşallah hayırlısıysa olsun
Adetin bı 3-5 gün geçsin ondan sonra yap kesin sonuç için canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Gecikmeyi beklemeye karar verdim hayırlısı