Gebelik testi

Ben adetime 4 gün varken yaptım kaset test anında çift çizgi oldu bayada belliydi çizgi silik falan değildi canım

1 Beğeni

Bir belirti varmıydi peki sende

Kassık ağrısı vardı canım regl olacakmış gibi açıkçası reglimi bekliyordum hiç düşünmemiştim hamile olmayı

1 Beğeni

İşte bende de o tür belirtiler var kasık ağrısı mide bulantısı siskinlik halsizlik iştahım açıldı o bir belirti mi bilmiyorum da adet belirtisi gibi o yüzden umutlanmak istemiyorum :frowning: 4 Haziran’da adet günü gösteriyor takvimde ondan testi yapmadım

Evde varsa yapabilirsin canım eğer adetin geçersede kan testi verirsin direkt

1 Beğeni

Bende adetim 2 gün geçmişti olacağını sanmıyor hatta ihtimal vermiyordum ağrılarım vardı gögüslerde sızlamalar adet acısı sanmıştım . 2 gün sonra test yaptım silik çizgi çıktı bende de tabi bu bedenindeki hormonların yükselmesi ile alakalı en doğru sonucu kan testi ile alırsın . 1 hafta bekle derim test yapacaksan da. Bazen idrarda ilk zamanlarda belli olmaya biliyor hcg artışı daha düşük miktarda olduğundan ama kanda 5 üzeri değer görürsen zaten doktorun da der hamilesin diye

1 Beğeni

İdrar testi negatif çıkıp hastanede kanda pozitif gören çok,haklısın.

1 Beğeni

Ha şunu da ekleyim fikir olur evlendikten sonra adet düzensizliğim oldu ve 1 hafta gecikmişti erken gebelik ve normal gebelik testlerini yapmama rağmen çıkmadı şimdi yeni gebeyim hemen çıktı . Kanda da böyle oluyor en doğrusu doktor

Kızlar benm bugün de kanamam gelmedi yarın sağlık ocağığına gitsem çıkar dimi kan da salı günü adetim

En doğru sonuç adetin üstünden bir hafta geçmesini bekle döllenme oluşursa zaten kanda bhcg çıkıyor zaten biraz sabır :heart_hands:

1 Beğeni

Doktırum gebe kal hmen yanına gel dedi kan pıhtılaşması var ilaç içmem lazım iki tane düşük yaptım çünkü

1 Beğeni

O zaman en doğrusu direkt kan verip doktora gitmeniz

1 Beğeni

Çıkar canım ben adetime 4 gün kala yapmıştım silik falan da değildi çift çizgi çok belliydi :face_with_hand_over_mouth: 41+4’te doğum yaptım 27 gün önce :smiling_face_with_three_hearts: şimdi beşiğinde uyutmaya çalışıyorum, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :heart:

2 Beğeni

Inşallah hamileziniz rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah :palms_up_together::heart_eyes:

1 Beğeni

Çıkar bence​:blush:

Adet belirtileri gibi zaten yapıp da negatifi görüp üzülmek istemiyorum :)) biraz daha beklicem en azından adet olcakmiyim olmayacak miyim onu bekleyeyim

1 Beğeni

İnşallah Aminnn

İnşallah sende bnde güzel haberler veririzz buraya

1 Beğeni

İnşallah :heart:

Adet oldun mu