Gebelik takibinde eşlerinizin ilgisi

Android adminim

2 Beğeni

Çok özür dilerim admin biara yeni bisey cikicakti sanirim bebekle ilgili o sandim zaten yüklü bende mucize anne iyiki varsınız

2 Beğeni

Mucize Bebek o henüz bitmedi. Mart başı gibi bitecek inşallah :grinning:

1 Beğeni

Esim sanki artik bildirimlerin gelme saatini ezberlemis gibi her aksam soruyor bizim bebek ne yapiyor bugun mesaj gondermismi diye soruyor ve severek heyecanla okuyor :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

2 Beğeni

Eşimde her gün bildirim takibinde kendisi ile ilgili bildirim geldiği zaman aşırı mutlu oluyor. Şuan şartlar sebebiyle ayrı şehirlerdeyiz. Araçla ilgili bir sıkıntı olmuştu bugün bildirim geldiğinde aşırıı sevindi. Duygulandı. Kalp atışını dinleyip, hafta gelişimini uzun uzun okuyup irdeliyor. Anne ve bebeğe faydalı ne varsa diye dikkat kesiliyordu. Bu Uygulama bizim (ilk) bebişimiz olduğu için bize o kadaaar yardımcı oldu ki benden önce eşim çok dua ediyor :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Free fire diye bı oyun he şöyle uygulamadan gelen vs şeyleri merak etmez arada kafasına eserse gelir kulağını elini koyup konuşur bir de bu gece fark ettim oyundan dolayı geç yatıyor bende uyuyamadım baktım geldi elini koymuş tekme atar diye bekliyor :blush: çünkü hep ben elini koyardım karnıma hissetsin o güzel duyguyu diye bir iki kere tekmesini hissetti demekki ben her uyuduğum da bunu yapıyormuş :heart:

2 Beğeni

Günaydın canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun :rose::bouquet: @Ebush

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Ebush

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Üzüldüm böyle olmasına :pleading_face:

1 Beğeni

Erkeklerle bizim dünyamız çok farklı maalesef

2 Beğeni

Uygulamaya göre 17 Haziran’da doğuruyorum. Mucize bebek yetişsin bana. Bebişi sizinle büyütmek istiyorum :purple_heart:

3 Beğeni

O zamana çoktan bitmiş olur :cherry_blossom:

2 Beğeni

Bana yetişmiş olur o zaman :hugs:

1 Beğeni

Merhaba admin benim eşimde doğuma kaç gün kaldı bebeğimiz ne kadar gelişmiş hangi ağırlıkta boyu ne kadar oldu diye çok meraklı benden iyi sayıyor doğuma kaç gün kaldığını bazen ben unutuyorum ona soruyorum :joy::joy:

1 Beğeni