Gebelik takibinde eşlerinizin ilgisi

Ya benimde öyle ama burda değil çok merak edyrz hala cinsiyeti belli değil gostermiyr haftaya gene gidecem inş arrik gosterir​:smiling_face_with_three_hearts::face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Merhabalar :slight_smile: uygulamanın size ait olduğunu şimdi öğrendim ki zaten yeni üye sarılırım. Göndermiş oldugunuz bebegin agzindan yazilmis mesajlar beni cok etkiliyor cok hoşuma gidiyor uygulama olduğunu bildigim halde sanki gercekmis gibi hissediyorum:) cok teşekkür ederim

3 Beğeni

Merhaba. Bu mesajlardaki amacımız anne ile bebeği arasındaki bağı daha da güçlendirmek. İşe yaradığına sevindim

6 Beğeni

Evet özellikle ilk baslarda bildirim geldiginde heyecanlaniyordum simdi alistim tabi biraz :slight_smile: tekrardan teşekkür ederim keyifli gunler dilerim

1 Beğeni

Problem yok canım o oyun kaldırılır diye her gün dua edilir mi ben ediyorum

1 Beğeni

Bak böyle kocam şöyle soruyor böyle ilgili yazmışsınız hayır yazmayanlar bugün kocası ile kavga edecek demedi demeyin :joy: mesela benim kocam hiç sormaz :joy:

4 Beğeni

Ay ben hiç atmıyorum ya atsam cvap vermez sinir olurum diye :joy: iki kere attım sadece bir kez cevap vermedi bir kez de babalı bir şeydi ona yazdı öyle mi gerçekten yazmış :joy: ben duygulu duygulu anlatıyorum bu hafta şuyu oluşuyor minicik şeyin vs. Diye tepki vermiyor sonra duygusuz diyorum kızıyorum ses etmiyorum :joy:

3 Beğeni

Hangi oyunu oynuyor?

3 Beğeni

Hamilelik döneminde biz kadınalar daha bir hassas oluyoruz. Babanın şu an bir şey hissetmemesi bence gayet doğal. Onu taşıyan anne, hisseden anne, baba henüz olayın farkında değil bence :grinning:

3 Beğeni

Bugünkü bildirimi gönderdim eşime bakalım ne tepki verecek :joy:

2 Beğeni

Ben de kendimi öyle teselli ediyorum :joy: ya hiç ilgisiz diyemem doktora gittiğimizde cinsiyetini ne zaman öğreniriz, insana benziyor mu şimdi falan dedi. Dün karnıma doğru yattı kalp atışı sesi geliyor diyo :joy: yok o göbeğimin nabzı biz duymayız onun kalbini dedim hayır ben duyuyorum diyor​:joy:

2 Beğeni

Bu arada çok gğsel uygulama yapmışsınız elinize sağlık. Bir şey merak ediyorum iyi para kazandırıyor mu böyle uygulamalar? Kusura bakmayın eğer yanlış sorduysam. Benim abiö de yaızlımla ilgileniyor da

2 Beğeni

@admin okurken yanımdaydı merakla bakıyodu​:joy::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Tepkisi ne oldu peki beğendi mi :slight_smile:

4 Beğeni

@admin Evet tabiki beğendi ellerinize sağlık​:smiling_face_with_three_hearts::rose:

3 Beğeni

Allah ondan razı olsun,ben zor günlere onun sayesinde sabr etdim.Çok ilgiliydi,şimdide öyle.Ne oluyordusa hemen internetden girer araştırmalar yapar “Korkma,bu normal birşey” söyleyerek sakinleştirirdi beni hep.Aynı zamanda programdan gelen bildirimleride tek tek okumamı isterdi.Görmesede buradan HERŞEYİÇİN TEŞEKKÜRLER!:heart:

3 Beğeni

@admin 21 arallkta mesaj gelmişti küçük bi sıçrama diye o gün gerçekten bebek haraket etmişti ama ben akşamları yemek yedikten sonra rahatsız olduğum için anlamamıştım onun eli karnımdaydı o anlamıştı. Mesaji gördügünde bak ben demiştim dedi​:joy::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Hiç ilgili değil 5. Haftadayim mide bulantilarima kapris diyen bir kaynanam var eşim derseniz ilk aşermemi umursamadı bile ona göre çok erkenmiş her gün ben söylüyorum bak bugün bu kadar oldu böyle gözüküyormuş diye ilgisiz umursamaz eşle hamilelik berbat bir şey bunu yaşayan tüm iki canlı dostlarıma sabır diliyorum

3 Beğeni

Adminim merhaba uygulamaya nereden yüklüyebiliriz

Telefonun Android mi ıos mu? Ona göre link atayım. Gerçi farketmez mucize anne diye aratırsan yazınca çıkar

1 Beğeni