Merhaba kızlar. Eşlerimizin gebelik takibine olan ilgisi nasıl? Yani bebek kaç günlük oldu, doğuma kaç gün kaldı, bebek hangi meyve, bugün gelen bildirim ne vs… Soruyorlsr mı? İlgi seviyesi nedir?
Merhaba Admin Huzurlu,Mutlu Pazarlar
Benim eşim çok ilgili uygulamaya. Her akşam yatmadan önce hadi uygulamaya gir bakalım ne kadar olmuş diyorher haftanın tarifini okuyorum alayım yap ye diyo
Ne güzel. İlgili olmasına sevindim. Tarifleri zenginleştirebilirim. Tarifler ezbere yazılmış şeyler değil O hafta hangi vitamin ve minerale daha fazla ihtiyaç varsa ona göre hazırladım.
Ara sıra yapıyom üşengeçim birazmercimeği çok sevdigim için seve seve yiyom
Benim eşim benden daha iyi bilirdi kaç gün kaldı diye sorduğumda hep söylerdi
Sevgili @admin hayırlı pazarlar Benimki fire free oyunundan başka hiçbir şey düşünmüyor hiç umurunda değil ben atıyorum onunla ilgili gelen mesajlari ben atıyorum sadece aslanım veya kalp atıyor o kadar
Maşallah seninki pek bi ilgili
O bir tek o oyuna ilgili değişik biri bir günü bir gününü tutmuyor
Eşim bugün mesaj var mı bizim oğlandan hangi meyve bu hafta falan diye sorardı bildirimler cok hoşuna giderdi ama niye sana daha cok mesaj yolluyo bana neden yok derdi kendini kaptırıp sanki gercekten bebekten geliyormus gibi okuduktan sonra karnımı öperdi
Allah ıslah etsinn tutamadım kendimi kusura bakma
Her haftanın özelliklerini internetten araştırır bana anlatırdı
Eşim her iki gebeliğimde de çok ilgiliydi bu konularda
Eşim çok ilgili ve bu beni sıkıyor. Ben daha böyle rahat, doğal olmak istiyorum abartmayi sevmiyorum. O da aksine herşeyi incik cıncık inceliyor. Bunu yiyemezsin bunu yapamazsin. Parfüm bile sıktırmıyor. Uygulamadan gelen bimdirimleri niye bana atmiyorsun diye kızıyor. Her gün açıp uygulamadaki animasyon bebek resmini bizim gerçek bebegimiz gibi seviyor bı de kendine benzetiyor
İlk başlarda bilmiyordu tabi ama ben işte her hafta şu meyve büyüklüğünde diye diye eşim alışmıştı yeni haftaya girmeyi bekliyordum 00:00olsun yeni meyveyi göreyim eşimde soruyordu hangi meyve oldu diye,resmine bakıyordu nasıl bişey olmuş falan
Eşler bizden daha çok meraklı benimkinde yaninda değil şehir dişinda ama her dk arar sorar nasıl oldun karnın çıktı mı ne zmn gidecen hastaneye vs ilkler cidden çok heyecanlı oluyor ya
O konuda esimin hakkini yiyemem sordugum zaman hepsini dogru cevaplar cok iyi bilir yani
Bizde haftalık bildirimlerimizi birlikte okuyoruz çok mutlu oluyor aa bak böyle oluyormuş şimdi falan diyor
Eşim her hafta doktora gidip ultrasonda bebeğimizi izlemek istiyor. Bebeğimizin cinsiyeti hala belli değil. 19 hafta olduk. Bende doktora sık sık gitmek istemiyorum. Eşim de "çocuğumu bana göstermiyorsun benim de babalık hakkım var " diyor.