Gebelik sonlanması acil kızlar

Kızlar 6 haftalık gebelik , kese 8mm çıktı. Ama yolk bile gözükmedi içi boş dedi doktor , bi hafta sonra gel bakalım boş olursa gebeliği sonlandıracağız dedi . Çok üzüldüm yaşayan varmı lütfen yaşayanlar yorum yapsın

Canım aynısı benim başıma geldi kese var bebek yok demişti doktor haftaya gel yine bakalım oluşmamış olursa gebeliği sonlandırıcaz dedi çok ağladım üzüldüm bu devlet Hastanesi’nde başıma geldi daha sonra aynı gün özel bir hastaneye gittim bu arada 7 haftalık hamileydim o zaman iki saat sonra özel bir hastaneye gittim ve hem bebek vardı hemde kalp atışı o yüzden tek doktorun dediğiyle kalma 8 haftaya kadar bu şekilde olmasını normal buluyorlar başka bir doktora da görünmeni tavsiye ederim

Hemen kötü düşünme, 5+2 haftalıktı kontrole gittiğimde keseyi gördü bebeği görmedi. Zaten bebek ve kalp atışı hemen gözükmüyor da duyulmuyor da. 6+2 .haftada bebeği gördük 8+6da kalbini duyduk. O yüzden üzülüp stres yapma, erken daha.

Sakın bir doktorla kalma 8 haftaların sonuna kadar yolu var benımde ilk kese gözüktü ama bebek gözükmedi ben çok panık yaptım doktor alttan baktı hem bebeği gördük noktadan bile daha küçük hemde kalp atışını duyduk alttan ve üstten bakmanın arasında çok fark var. Sıkma tatlı canını dua et hep olumlu düşün ama sana tavsiyem asla bir doktorla kalma :pray::smiling_face_with_three_hearts:

İnş dediğin gibi olur umut olursun bana , ama benimki tüp bebek çok fazla ilaç ve hormon alıyorum doktor birazda o yüzden endişe etti boşsa sonlandırıp ilaçları keselim diye

Hiç yolk saç bile olmamış ama bu zamana kadar bebekten önce yolk oluşması gerekiyordu dedi. Bide tüp bebek benimki çöm ilaç ve hormon kullanıyorum onları kesecek ona göre

Kese gözüktünden sonra yolk saç gözüktümü sizde peki ? Bebekten önce onun oluşup gözükmesi lazımmış . Tüp bebek benimki bide o kadar çok ilaç ve hormon kullanıyorum ki . Tüp bebek oldu için başka doktora da kolay kolay gidemiyorum

Canım bende 11+5 haftalık hamileyim ve tüp bebek gebesiyim. Seni çok iyi anlıyorum ilk başlarda benimde bu şekilde oldu kafamda hep kuruyordum acaba gerçekten bebek varmı oluşacak mı bende senin gibi çok ilaç iğne kullandım hala daha kullanmaya devam ediyorum ama hiç kendini strese sokma çok yorma da kendini ben 5. Haftamda keseyi gördüm 8. Haftam da bebek göründü içini ferah tut yeter

Biraz araştırma yap hangi hastaneye gidiyorsun ?

Keseyi gördükten sonra yolk saç gibi oluşumları gördünüzmü peki ? Benimkinde hiç bi oluşum yokta , bahçeci Ankara tüp bebek merkezi benimki

En son ki ultrason resmini atabilir misin

Hayır bende görmedim doktor da öyle bişey demedi ama bu boş gebeliği ifade etmez

Bu şekilde

Benim ilk gördüğüm zaman bu 5 hafta 3 günlük

Bu şekilde görüntüsü

Normalde 6+3 haftalığım fakat geriden geliyor bi hafta görüntü 5 haftalık dedi maalesef

Biraz araştırma yap kontrol zamanına kadar başka bi doktora da görün ama tüp Bebek yapan bi doktora görünmeni tavsiye ederim

Senin içi boş olsada kese boyutun haftana göre gayet iyiymiş, bende hepsi geriden geliyor maalesef . Bide kendi doktorum var cumartesi ona gidicem