Gebelik sonlanması acil kızlar

Tüp bebek çünkü çok kritik bir dönem sen kendini uzmemeye bak stres yapma kafanda kurma kötü düşünme beslenmene dikkat et inşallah güzel sonuçlarını alırız

Güzel dileklerin için teşekkür ederim amin inşallah , Allah sanada sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

Amin canım sonuçların belli olduktan sonra burdan mutlaka yaz :))

1 Beğeni

Tabiki :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bence farklı bı doktora görün bende ilçedeki devlet Hastanesi’ne gittigimde yedi haftalıkken kese boş dedi ama emin olmak istiyorsan vajinal muayene yapayım dedi ordan çıktık ağlaya ağlaya merkeze özel bı hastaneye gittik hem bebek vardı hemde kalp atışı duyuluyordu doktorda ilçedeki hastanede kullanılan makineler eski olabilir o yüzden görmemiştir doktor dedi. Şimdi kızım kucağımda çok şükür

Benimki vajinal muayene canım , tüp benek merkezi oldu için ultrason filan son çıkan lardan, doktor göremedi maalesef :frowning: inş dediğin gibi olur bi umut

Saç mı??? Saç 12. haftada oluşuyor ki

Kafadaki saç değil canım yolk sac diye bi oluşum var bebekten önce oluyor bebeği besleyen kısım

Pardon yolk kısmını görmedim yanlış hatırlamıyorsam 6.7 haftalarda doktorum keseyi oluşturan kese bağıda oluşmaya başladı demişti yani hortum gibi bir şey demişti sonrası zamanlarda kalp atışını dinledik

Aynen evet ondan bahsediyorum

Canını hiç sıkma tatlım bağında oluşma haftası var dediğim gibi doktor öyle demişti. Allahın izniyle hepimiz kucağımıza sağ salim alalım​:pray: