İki gün yatış verdiler zaten sonra evde takiple taburcu edildim. Acaba çocuğu etkiler mi diye merak ediyorum
İlk yorumumda da dedim ama bidaha diyim Son dönem oldugu icin etkilemez bence ama doktor gerekli bilgiyi vermistir etkileyip etkilemicemi soylemistir zaten
o haftalarda haftada 1yada2 cagiriyolardir kontrole… ben o testi yaptirmadim. Ama gebelik sekerim olmasi halinda risklerinden bahsederken bebegin iri dogmasi,erken dogmasi filan demislerdi
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim benim bebeğim iri değil haftasıyla uyumlu dediğiniz gibi tek risk erken doğum gibi görünüyor
Kızlar çarşamba günü şeker yüklemesi yaptırdım bugün doktorumla görüştüm yüksek şeker çıktı ve 100 gr test vermemi istedi hiç bilgim yok bunun hakkın da yardımcı olunnnn
Nasıl bir yardım istiyorsun canım
Yani ne oluyor riskli birşey mi bebek için bilgilendirme yapabilir misin
Tabikide şekerin yüksek çıkması sıkıntılı bir durum gebelikte, ama doktorunun tavsiyesiyle şekerini normal e indirebilirsin çözümü de var
Benim de gebelik şekerim var artık son zamanlardayım ölçümleri falan biraz bıraktım ama insülin kullanmaya devam ediyorum sizin ne kadar yüksekti bilmiyorum ama benim bayağı düşmüştü şeker yüklemesi korkulacak telaş edilecek bir durum değil bence kimileri istemiyor ama bence gerekli bir şey
30 + 3 haftalığı m yaklaşık 3 haftadir gebelik sekerinden dolayi sehir hastanesinde yatıyorum 2 haftadir insülin baslatildi gunde 46 unite insülin alıyorum bir haftadir normale donmus du sekerim bugun 3 ölçüm dede tokluk şekerim nerdeyse 200 yaklaştı niye anlamqdim ekstra sekerli vs bisey yemedim neden böyle oldu fikriniz varmi stresten de olabilir mi bilmiyorum dua edin bana da lütfenn
Bir zamanlar benim de açlık şekerim öyleydi açlığı ölçtüğüm zaman 180 felan çıkıyordu tokluk 240 çıkıyordu yediğin meyvelere yiyecekelere biraz etmelisin derim
Hamilelikte mi oldu bi de ben hic meyve yemiyor um yasak olan herseye uyuyorum
Zaten hastanedeyiz diyet yemegi yiyorum
Hamilelikte oldu şeker yükletmesi bilene yaptırmadım zararlı olur diye
Dahiliye endokrine yönlendirdi oranın verdiklerine uydum zamanla düzeldi ara da yükseliyor ama oda benim hatam tatlıyı bazen çok kaçırıyorum
Surekli stres yaptim agladim durdum bugun kizimi da özlüyorum arayinca agliyor anne gel diye suan kac haftaliksiniz
Tabiki stressten kaynakli ola bilir. Fa,la meyve yememeye dikkat edin bide
Meyve hic yemiyor um kefir sut zeytin kaşar az tuzlu diyet yemegi
Tsk ederim admin pek bilmiyorum uygulamayı kullanmayi kusura bakmayın
İnsallah canim allah razi olsun düzelir demi arada böyle yükselmesi zaarar vermez demi bebeğime cok tuhaf duygulari bir arada yaşıyorum
Maşallah rabbim size bağışlasın darisi bizim gibi olanlara doktorum insülin i artirirmi bilmiyorum gunleri sayıyorum