Hanımlar bir yıllık evliyim ve hamile kalamiyorumm doktora gittim hiç bir sorun yok dedi sizce neden olmuyor ilişki de dikkat edilmesi gereken noktalar mı var başına gelen var mı kızlar
En önemlisi stres yapmayin ve bebek olacak dusuncesiyle esinizle yakinlasmayin rahat olun .Ben tüp bebekle hamile kaldim o yuzden onda bile stres yapmak iyi sonuc dogurmuyor.Benim verebilecegim tavsiye bu .Normal yolla hamile kalan arkadaslar farkli tavsiyeler verecektir.Rabbim gonlunuzdekini en hayirli zamanda nasip etsin insallah .
Stres yapmıyorum açıkçası ama insanın aklına takılıyor samimi olarak söylüyorum ovalosyon günlerimi takip ederek yumurtlama günümi hesaplayarak birliktelik yaşıyoruz ama pozitif sonucu göremiyorum artık üzülmeye başladım
Üzülmeyin ilşkiden sonra hemen doğrulmayın hatta ben ayaklarımı dikiyodum o doğurganlık günlerni sakın kaçırmayın ben böle üst üste hemile kaldım bir de dua çok edince rabbim nasip ediyo
Anladım çok teşekkür ederim Allah razı olsun tavsiyelerinizi deneyecegim
Amin cümlemizden
Canım sakina stres yapma.Hamile kalamiyorum,olacakmi olmayacakmi dusuncesine aklında çıkar.Dusunmemeyi çalış.Bende hamile kalamiyorum diye çok kafama takıyordum.Ve bunları bana aile hekimim dedi.Esim dediki misafir hiç ummadığın bir anda çıkar gelir.Gercekten öyle oldu.Birliktelikten sonra popişinin altına yüksek yastık koy ve en az yarım saat kalkma.Eger kiloluysan muhakkak kilo ver.Ben 100 kilonun altına düştüm,97 kiloda hamile kaldım.Rabbim senin gibi canı gönülden isteyen her kadına evlat nasip etsin.Hicbir kadının kucağını boş birakmasin Allahım.
Yok 72 kiloyum fazla kilomm yok boyda var kaldırıyor dediklerini yapacağım cnm Allah razı olsun
Amin inşallah rabbim hepimize nasip etsin
Eşiniz de muayene oldu mu ? Belki onda bir sıkıntı vardır. Sperm hareketsizligi, duşuklugu falan. Erkeklerde de bu durum baya yaygınlaştı .
Bugün bir konu açıldı bununla ilgili orda benimde uyguladığım detaylı yöntemler var o konuya bakabilirsiniz
Nerden bakacağım seb kişisi acaba söyler misiniz
Yani aslında aklımıza geldi ama hani o kadar kafaya takmayalim dedik ama oda muane olabilir
Gebelik planliyorum diye konu açılmış forumdaki konudan bulabilirsiniz
Buraya da yapıştırıyorum aynı mesajı bulamazsanız diye,
Canım ben 5 yıldır çocuğu olmayan AMH düşüklüğü olan 3 tane tüp bebek transferi olumsuz olan ama sonradan doğal yolla hamile kalan kuzenimin uyguladığı bana yazdığını birebir yazıyorum şimdi araştır eğer aklına yatarsa yaparsın Şimdiye kadar o kadar kişiye gönderdim o kadar olumlu sonuç aldık ki anlatamam tabi önce şifanın Allah’tan geldiğine yürekten dua edip bunların sadece aracı olduğunu bilmen lazım Bende uyguladım çoğunu çok şükür ilk aydan yakaladık İnşallah görenlere de bir umut olur
"“Clife kullansın mutlaka faydasını gören çok kişi var YNK baharatya öyle Bitter çikolatayı kendiside eşide bol bol tüketsin Çakşır suyu aktarda hazır satılıyo bi fincan sabah akşam aç karna içsinler hem eşi hem kendi Havuç suyu yada taze havuç eşi hergün tüketsin salatasını falan yapabilir havucun Kendisi de hayıt suyunu kullansın mutlaaka Eşimde bende decavit Vitamin alıp kullandık kullansınlar spor yapanlar bile kullanıyor decaviti Vitamin zaten çok faydalı Ben saraçoğlunun incir kürünüde uyguladım onada baksın Bol su ve yürüyüşü günlük ihmal etmesinler Yumurta çatlatma formülü 25 gr ısırgan tohumu 25 gr üzerlik tohumu 25 gr hardal tohumu 25 gr çörek otu 25 gr çemen tozu 125 gr tatlı badem yağı 1 kg doğal bal Tohumları ve otları öğütücüde çekip cam kavanozda hepsini karıştırsın güneş görmeyen yerde en az 10 gün bekletsin sonrasında adetin 7.günü 1 tahta kaşıkla hem eşi hem kendisi yesin adetin 14. Gününden itibaren yumurtlama takvimini uygulaması var onu takip edip birliktelik olsun allahın izniyle biz böyle kavuştuk”
Selam bayanlar bn yeni katildim
Hoşgeldin
Sag olun bn gebelik planliyorum deneyimli annelerden bilgi almak istiyirdum
Ben de taze gebeyim muhakkak sana yardım edeceklerdir zira burada herkes çok cana yakın ve çok yardımsever.
Hoşgeldiniz cinselliği ovulasyon dönemine denk getirin . Tabi hamile kalmadan önce genel sağlık kontrolünden geçin kadın doğum uzmanınıza gözükün folik asit vs vitaminler var bunlardan dr doğrultusunda kullanın. Sigara ,alkol vs uzak durun Stresten kaçının umarım güzel haberlerinizi alırız