Hoş geldin
Cinsel ilişkiden sonra hemen kalkma 20 dakika öyle uzanıklı kal
Hiç bir ilaç falanda kullanma hamile olursan ilaç zarar olur o yüzden
Hoş geldin
Cinsel ilişkiden sonra hemen kalkma 20 dakika öyle uzanıklı kal
Hiç bir ilaç falanda kullanma hamile olursan ilaç zarar olur o yüzden
Aramıza hoşgeldin @Aksaraylım
Gebelik planlaması yaparken şu adımları takip edebilirsiniz:
Sağlık Kontrolleri: Öncelikle, sağlık durumunuzu değerlendirmek için bir doktora başvurun. Gebelik öncesi sağlık kontrolleri, genetik geçmişiniz ve mevcut sağlık durumunuz hakkında bilgi sağlar.
Folik Asit Takviyesi: Gebelik planlıyorsanız, folik asit takviyesi almak önerilir. Bu, nöral tüp defektleri riskini azaltabilir. Doktorunuz size uygun dozu belirleyecektir.
Sağlıklı Beslenme: Dengeli ve sağlıklı bir diyet, gebelik planlaması sürecinde önemlidir. Folik asit içeren gıdaları dahil etmek ve vücut sağlığınızı desteklemek için çeşitli besinleri tüketmek önemlidir.
Sigara ve Alkol Bırakma: Gebelik planlıyorsanız, sigara ve alkol tüketiminden kaçının. Bu maddeler gebelik sürecinde risk oluşturabilir.
Sağlık Risklerini Azaltma: Var olan kronik hastalıkların yönetimini sağlamak, aşılarınızı güncellemek ve gebelik sürecinde potansiyel risk faktörlerini azaltmak önemlidir.
Düzenli Egzersiz: Fiziksel aktivite, genel sağlığınızı iyileştirir ve gebelik sürecine hazırlar. Ancak, aşırı egzersizden kaçınılmalıdır.
Doktor Kontrolleri: Doktorunuzla düzenli olarak iletişim halinde olun. Gebelik öncesi randevular, sağlıklı bir gebelik için önemlidir.
Stres Yönetimi: Stresten kaçınmak veya stresle başa çıkmak, gebelik planlaması sürecinde önemlidir. Rahatlatıcı aktiviteler ve destek almak bu süreci kolaylaştırabilir.
Bu adımları takip ederek, gebelik sürecinizi daha sağlıklı ve bilinçli bir şekilde planlayabilirsiniz. Unutmayın ki her bireyin sağlık durumu farklıdır, bu nedenle doktorunuzun önerilerine uyun.
Gittim doktora yumurtaliklarin zayif dedi klomen verdi kullandim yumurta catlatma ignesi verdi vuruldum ilki olumsuz oldu ikinci gittigimde yumurtaliklarin gelismis dedi catlatma ignesi vuruldum gene olumsuz oldu 2 kere klomen kullandim olmadi sinra baska doktora gittim yumurtaliklarin zayif dedi proceive f verdi simdi onu kullaniyorum ( proceive f) kullsnan oldumu
Yok ilac kullanmiyorum sadece doktor bna proceive f verdi bunu kullan dedi sadece onu kullaniyorum
Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin
Sag ol cnm hos buldum
Merhaba @Aksaraylım hoşgeldiniz @Bebek-isteyenler grubumuz var üstüne basarak katilabilirsiniz
Katildim tesekkur ederim
Kizlar adetim once 28 gunde oluyidu sonra 29 gunde bir olmaya basladi sonra kasimla aralik ayi 30 ncu gun oldu adetim normakmi sizce
Canım ben 5 yıldır çocuğu olmayan AMH düşüklüğü olan 3 tane tüp bebek transferi olumsuz olan ama sonradan doğal yolla hamile kalan kuzenimin uyguladığı bana yazdığını birebir yazıyorum şimdi araştır eğer aklına yatarsa yaparsın
Şimdiye kadar o kadar kişiye gönderdim o kadar olumlu sonuç aldık ki anlatamam tabi önce şifanın Allah’tan geldiğine yürekten dua edip bunların sadece aracı olduğunu bilmen lazım
Bende uyguladım çoğunu çok şükür ilk aydan yakaladık
İnşallah görenlere de bir umut olur
““Clife kullansın mutlaka faydasını gören çok kişi var YNK baharatya öyle Bitter çikolatayı kendiside eşide bol bol tüketsin Çakşır suyu aktarda hazır satılıyo bi fincan sabah akşam aç karna içsinler hem eşi hem kendi Havuç suyu yada taze havuç eşi hergün tüketsin salatasını falan yapabilir havucun Kendisi de hayıt suyunu kullansın mutlaaka Eşimde bende decavit Vitamin alıp kullandık kullansınlar spor yapanlar bile kullanıyor decaviti Vitamin zaten çok faydalı Ben saraçoğlunun incir kürünüde uyguladım onada baksın Bol su ve yürüyüşü günlük ihmal etmesinler Yumurta çatlatma formülü 25 gr ısırgan tohumu 25 gr üzerlik tohumu 25 gr hardal tohumu 25 gr çörek otu 25 gr çemen tozu 125 gr tatlı badem yağı 1 kg doğal bal Tohumları ve otları öğütücüde çekip cam kavanozda hepsini karıştırsın güneş görmeyen yerde en az 10 gün bekletsin sonrasında adetin 7.günü 1 tahta kaşıkla hem eşi hem kendisi yesin adetin 14. Gününden itibaren yumurtlama takvimini uygulaması var onu takip edip birliktelik olsun allahın izniyle biz böyle kavuştuk””
Bunu bir arkadasimla paylasmak istiyorum izniniz olursa
Ya tabikii ihtiyacı olan herkesle paylaşabilirsiniz inşallah şifa olur
Teşekkür ederim
Tesekkur ederim. Deneyecem
Devlet doktorundan sira aldim yarin ora gidecem bklm ne diyecek dua edin iyi haberlerle doneyim
Amme hizmeti yapmışsınız paylaşarak ne güzel bilgi aktarımı
Öncelikle aramıza hoş geldinizBen kendi deneyimimi paylaşmak isterim
Çevremde de çok şahit oldum. Gebelik düşünen çiftler için en önemli unsur bence psikolojik olarak bu sürece hazır olmalılar. Ve iki tarafta bu süreçte stres altında olmamalı. Her beraberlikte gebe kalabilecek miyim kalamayacak mıyım psikolojisinden çıkması gerekiyor.
Ben de clife balli bitkisel macun kullandim birkac arkadasim da kullandi eger sorun sizdeyse faydasini mutlaka gorursujuz bu macundan sitesi var ordan aliyorsunuz .Adet de duzenliyor icinde yaziyor neye iyi geldigi ozellikle kist ,adet duzensizligi ve yumurta kalitesi gibi durumlara iyi geliyor.Ama sadece bununla olmaz tabii hormonlariniza baktirin tsh,amh vb.,sogan ve incir kürü yapabilirsiniz .Sigara varsa birakin ve akdeniz agirlikli sebze yiyin .Butun bunlardan en onemlisi esin de muayene olmasi sorun ondaysa siz ne yapsaniz zor oluyor .İki taraf da yedigine ictigine dikkat edecek doktorlar onlara da sperm icin hap veriyorlar .Çok iyi bir kadin dogumcuya gidin eger sorun buyukse tüp bebek vb.alternatif tedavilere gec kalmadan sizi yönlendirecektir.Biraz uzun oldu ama ben bunlarin hepsini yaptim en son tüp bebek onerildi o surecte de yine beslenme konusunda ayni seyleri yaptim.Umarim faydali olur @Nagihan_40 , @Aksaraylım
İnşallah dediğinizi yapmaya çalışacağım